Wound around the axis on ilmaus, joka viittaa pyörän akselin ympärille tiukasti kiertyneeseen nauhaan. Manifestoinnista puhuttaessa tämä ilmaus kuvaa äärimmäisen kireyden ja syvän epätoivon tilaa, josta käsin toivottujen asioiden manifestointi on lähestulkoon mahdotonta. Tällainen henkinen tila syntyy, kun jonkun energiat ovat suurelta osin äärimmilleen venyneinä ja lukittuneina yksittäisen asian, esimerkiksi traumaattisen kokemuksen, ympärille. Akselin ympärille kietoutuminen on irti päästämiselle täydellinen toisen ääripään vastakohta.

Itselleni tämä mielikuva tiukasti akselin ympärille kiertyneestä nauhasta on ollut hyvin informatiivinen ja toisaalta lohdullinen. Minun on pitänyt ensi töikseni pyrkiä pois tuosta tilasta, ja se on ottanut aikaa tähän mennessä kolme vuotta. Olen ollut niin äärimmäisen kireässä solmussa, että se on pitänyt ensin huolella ja hellästi avata ennen kuin olen voinut ajatellakaan edistymistä muilla elämän osa-alueilla. Olen joutunut nöyrtymään sen edessä, että vaikka tiedän manifestoinnista suurin piirtein kaiken mahdollisen, en pysty manifestoimaan itselleni mitään haluamiani asioita, ennen kuin saan energiani vapautettua tästä pinteestä.

Niin kauan kuin jatkoin ongelmieni kieltämistä, pattitilanne vain jatkui jatkumistaan. Koska olen jaksanut tehdä hidasta, rauhallista selvittelytyötä niin ahkerasti, tulosta alkaa nyt tulla. Energioideni puristusote akselista on höltynyt, ja alan palautua äärimmäisestä venytyksestä takaisin entiseen muotooni. Minulla alkaa olla enemmän ja enemmän liikkumavaraa ympärilläni. Silmittömän kauhun ja epätoivon nähneenä olen jokaisesta pienestäkin edistysaskelesta sanoinkuvaamattoman kiitollinen.

Kuva: Starush | © StockFreeImages.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *