826 – tieto jättipotista

826 on numerosarja, jota olen nähnyt säännöllisen epäsäännöllisesti sen jälkeen, kun aloitin energioideni vetämisen maailmalta takaisin kotiin. Esimerkiksi tänä aamuna se pompsahti jälleen silmilleni digitaalikellon näytöltä.

Perehdyttyäni Tarot-numerologiaan olen oppinut karkeasti ymmärtämään muutamia numeroiden välittämiä viestejä. Käyttämäni numerologisen teorian perusteella luvun 826 värähtely koostuu kahdesta risteävästä värähtelystä, 82 sekä 26. Näistä 82 on lottovoiton tai tarkemmin ottaen jättipotin värähtely, 26 (jota vastaa Tarot-pakassa Sauvojen lähetti) taas on viestintuojan tai uutisten värähtely.

826 tarkoittaisi siis karkeasti tulkittuna voittouutisen kuulemista, tietoa jättipotista. Koska en vielä näe fyysisessä maailmassa niitä vaikutuksia, joita tekemälläni energiatyöskentelyllä kokonaisuudessaan on, tämän numerosarjan näkeminen tuo mukanaan rohkaisua. Säännöllinen muistutus tulossa olevasta megaluokan voitosta valaa luottamusta siihen, että olen tekemässä oikeita asioita, ja että minun pitää vain jatkaa niiden tekemistä tarpeeksi pitkään, niin onnistun luomaan unelmani toteen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *