Manifestointi on pohjimmiltaan hyvin yksinkertaista: lähetä maailmankaikkeudelle värähtely, ja maailmankaikkeus vastaa tuomalla luoksesi sen fyysisen tai materiaalisen vastineen.

Siinä tapauksessa, että olet lähettänyt värähtelyn mutta vastinetta ei kuulu, selitys on tässä: on olemassa jokin vastustava värähtely, joka on lähettämääsi värähtelyä voimakkaampi ja estää sinua saamasta tilaamaasi asiaa.

Oma elämäni muuttui muutama vuosi sitten tapaustutkimukseksi siitä, miksen voi saada asiaa, jota halusin palavasti ja jonka puolelle alkulähdekin oli asettunut. Herra M. -keissi pakotti minut tunkeutumaan läpi kaikkien vastustavan värähtelyn kerrosten, jotta saisin selville, miksi sielunkumppanirakkaus näytti olevan ulottumattomissani. Luettelen tässä yksitellen, mihin kaikkeen törmäsin matkan varrella.

Rajoittavat uskomukset. Minulla oli paljon tiedostamattomia negatiivisia käsityksiä itsestäni. En kokenut olevani rakkauden arvoinen, en uskonut niin suuren onnenpotkun olevan mahdollinen kohdallani. Ryhdyin korjaamaan näitä, ja siinä samalla kaivauduin syvemmälle siihen, mikä pitää näitä rajoittavia uskomuksia paikallaan.

Kehoon varastoituneet negatiiviset tunteet. Minulla oli järkyttävän paljon negatiivista tunnekuormaa kannettavanani. Kävin rivakasti ongelman kimppuun ja aloin purkaa negatiivisia tunteita kehostani monin eri menetelmin. Samalla selvisi, että on vieläkin ongelmallisempia ja voimakkaampia värähtelyjä, jotka pitävät negatiivisia tunteita yllä.

Traumat. Hoidin moninaisia henkisiä ja emotionaalisia traumojani energiahoidoilla tuloksekkaasti, ja myös spontaania paranemista alkoi tapahtua. Tässä vaiheessa olin tehnyt jo niin paljon hoitavaa työskentelyä itselleni, että rupesin toden teolla ihmettelemään, mitä vieläkin voi olla tavoitteeni saavuttamisen tiellä. Hoidot auttoivat minua lähemmäksi tavoitettani, mutta eivät perille asti. Johdatus kuitenkin viestitti minulle koko ajan hienovaraisesti seuraavasta tasosta, jonka vuoksi manifestoin itselleni aina vain uusia ja uusia traumoja.

Sopimukset. Olin solminut energeettisiä sopimuksia sekä tietoisesti (ihmissuhteet) että tiedostamattani. Joskus ihmissuhde on se nimenomainen vastustava värähtely, joka estää manifestoimasta haluamaansa asiaa. Kohdallani tilanne oli kuitenkin vielä mutkikkaampi, sillä energioistani löytyi sopimuksia, jotka olivat sekä kummallisia että minua vahingoittavia. Kun lähdin selvittämään, keitä ja mitä nämä sopimukset voisivat palvella, löysin pikkuhiljaa vielä seuraavan, salakavalimman tason.

Negatiiviset entiteetit. Minulle selvisi, että minua vahingoittavia sopimuksia ei ollut todellisuudessa edes solmittu sen henkilön kanssa, jonka kanssa luulin asioineeni, esimerkiksi ex-puolisoni tai sukulaisteni. Eihän heidän intresseissään olisi ollut saada minua hengenlähdön partaalle. Sopimukset palvelivat tyystin toisenlaista entiteettiä, tarkemmin ottaen kokonaista demiurgista järjestelmää. Tämä oli viimeinen vastustavan värähtelyn taso minun ja tavoitteideni välillä, mutta samalla myös vaikein taklattava. Aion kuitenkin tunkeutua myös sen läpi, täyttä höyryä.

Jos koetat manifestoida jotakin harmitonta ja yhdentekevää, vastustava värähtely ei yleensä vaikuta asiaan juurikaan. Jos sen sijaan pyrit manifestoimaan jotakin suurta ja merkittävää, joka saattaa keikuttaa venettä yksilön, yhteiskunnan tai jopa koko planeetan tasolla, vastustavan värähtelyn kerrokset ovat moninaiset. Niiden kaatamiseen tarvitaan aikaa ja vaivannäköä. On äärimmäisen tärkeää jatkaa manifestointienergian ylläpitämistä vastusten läpi, yli ja ohi loppuun asti, kunnes haluamasi asia on todellisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *