Keväällä 2012 yritin ratkaista elämäni arvoitusta. Miten saisin kuntoon raha-, ura- ja rakkausasiat, jotka olivat kaikki yhtä aikaa levällään? Universumi reagoi kysymykseeni lähes välittömästi, ja sain voimakkaan intuitiivisen tietoiskun ja selkeän vastauksen kysymykseeni. Sen sisältö kuitenkin hämmensi minua entisestään.

“M. on vastaus kaikkeen”

Päättelin sen tarkoittavan, että hän olisi sielunkumppani, mies jota olin etsinyt koko elämäni ajan. Lisäksi hän olisi potentiaalinen liikekumppani luomaan menestyvää uraa. Koska hänen vaikutuspiirissään voisin omaksua lähes äidinkielen tasoisen englannin, voisin sen turvin niittää myös kansainvälistä menestystä.

Tämä ensimmäinen päätelmä olisikin voinut pitää paikkansa, jos olisimme kulkeneet elämässä toista reittiä ja päätyneet yhteen onnellisena parina. Sen sijaan M. sai olla vastaus kaikkeen tavalla, jota en olisi osannut ajatellakaan.

”Miksi minä ja sielunkumppanini emme ole yhdessä?”

Tämä kysymys on johdattanut minut maailmankaikkeuden mysteerien äärelle, ja ratkomaan niitä yksi kerrallaan. Olen joutunut vastatusten oman kätketyn dynamiikkani kanssa, niin pimeyden kuin valonkin. Olen joutunut penkomaan energioitani aina varhaislapsuuteen ja edellisiin sukupolviin saakka löytääkseni selityksen kokemalleni. Olen päässyt kosketuksiin oman voimani kanssa.

Olen joutunut oivaltamaan myös sen kipeän tosiasian, että kaikki syyt erillään oloomme ovat minussa itsessäni. Me luomme itse elämämme, emmekä voi vierittää vastuuta siitä toisille. Voimakkaasta magneettisesta vetovoimasta huolimatta olen ohjaillut vielä suurempia voimia pitämään meidät erillämme. Keskiössä ovat negatiiviset tunteet ja traumat, jotka lepäävät syvällä minun, sukuni ja koko ihmiskunnan energioissa.

M. on tapauskertomus, jonka kautta olen oppinut uskomattoman paljon itsestäni, manifestoinnista ja vetovoiman laista. Uusia oivalluksia tulee minulle jatkuvalla syötöllä, vaikka emme ole tällä erää tekemisissä toistemme kanssa. Vaikka monet vastauksista ovatkin tulleet rankimman kautta, en enää haluaisi palata onnellisen tietämättömyyden tilaan. Joitakin ovia ei yksinkertaisesti voi enää sulkea sen jälkeen kun ne on kerran avannut.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *