Koska olen tunteiden mestari, osaan tehdä joitakin samoja juttuja kuin entiteetitkin. Pystyn operoimaan tunnekehossa ja sitä kautta astraalitasolla. Olen melko varma, että olen järjestellyt läheisilleni elämänkumppaneita, työpaikkoja ja asuntoja. Olen auttanut luomaan manifestointienergiallani toteen toisten ihmisten glamoureja, heidän astraalitasolla sijaitsevia haavekuviaan.

Toivon kylläkin, että en olisi tehnyt yhtään näistä asioista, sillä se on väärin. On nimittäin olemassa vapaan tahdon laki, joka kieltää sen. Jokaisella yksilöllä on oma vapaa tahto, jota tulee kunnioittaa, ja jokainen saa toimia oman vapaan tahtonsa mukaisesti, kunhan ei vahingoita sillä muita.

Jokainen voi omasta tahdostaan manifestoida itselleen mitä haluaa ja niin paljon kuin haluaa. Muiden kohdalla tätä samaa oikeutta ei ole. Vaikka entiteetit kiertävätkin tätä sääntöä kaikin mahdollisin tavoin koko ajan, vapaan tahdon lakia vastaan ei saa rikkoa. Ei vaikka se tapahtuisi auttamisen nimissä.

Jotta yksilön vapaa tahto toteutuisi mahdollisimman puhtaasti, hänen tulee ilmaista suostumuksensa häntä koskevissa asioissa suullisesti tai muuten selvästi. Astraalitason energeettisessä ”avunannossa” tämä suostumuksen antamisen periaate ei täyty.

Siksi vedänkin nyt lusikkani tyyten pois muiden sopasta. Tästedes keskityn itseeni ja siihen, miten voin auttaa koko ihmiskuntaa manifestoimalla kauniin elämän itselleni. Tämä kirjoitus päättää tällä erää pahuutta käsittelevän juttusarjani.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *