Vähäisimmän vastarinnan rakonen (engl. crack of least resistance) on Abraham-Hicksin lanseeraama käsite, jota olen miettinyt viime aikoina paljon. Tämä käsite antaa manifestoinnin kannalta todella keskeistä tietoa.

Saatat luulla kontrolloivasi asioita teoillasi, mutta se ei ole niin suoraviivaista. Annat asioille vääntömomenttia ajatuksillasi, tunteillasi, sanoillasi ja teoillasi. Maailmankaikkeus vastaa siihen nopeinta ja helpointa reittiä eli vähäisimmän vastarinnan polkua pitkin. Tämä ei useimmiten ole suora tie vastarinnan läpi, vaan vie useimmiten sen ohi, yli ja ympäri.

Joskus, kun olemassa oleva vastarinta on erityisen suurta, manifestaatio käyttää reittinään vähäisimmän vastarinnan rakosta. Universumilta tilaamasi asia siis etsii luoksesi päästäkseen halkeaman, jossa vastarinta on heikoimmillaan ja herkintä murtumaan.

Kun vain pidät manifestointienergiaa sitkeästi yllä, toivomasi asia etsii itselleen vaikka miten pienen rakosen, josta päästä läpi luoksesi. Silloinkin, kun vastukset tuntuvat ylitsepääsemättömän suurilta, pidä jatkuvasti mielessäsi se, että aina jossain on vähäisimmän vastarinnan halkeama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *