Mitä tunteet oikeastaan ovat? Sikäli kun tunteista opetetaan lapsille yhtään mitään esimerkiksi koulussa, pääsee ehkä syntymään sellainen käsitys, että tunteet ovat vaikeasti hallittavia kehollisia reaktioita erilaisiin tilanteisiin, jotakin mikä olisi hankalan luonteensa vuoksi syytä häivyttää mahdollisimman tehokkaasti. Rationaalisen päättelyn taitoja hiotaan kyllä samanaikaisesti, kun tunteiden tunnistaminen, nimeäminen ja käsitteleminen jäävät uskomattoman vähäiselle huomiolle.

Tunne-energia on yksi ihmisen suurimpia voimia, vain ovelasti piilossa päivänvalossa. Nykyään puhutaan jo yleisesti jonkin verran mielen voimasta ja siitä, että ajatuksemme muokkaavat todellisuutta – mutta vielä rysähtävämmällä voimalla yleiseen tietoisuuteen on tulossa oivallus siitä, että tunteet muuttuvat todellisuudeksi vielä ajatuksiakin suoremmin.

Tunteet eivät siis ole vain reaktioita menneisiin tapahtumiin, vaan proaktiivisia, tulevaisuutta muokkaavia energeettisiä signaaleja. Gregg Braden selostaa seuraavalla videolla nasevasti, mistä on kyse:

Referoidakseni videota lyhyesti: manifestointi saa räjähtävää potkua, kun yhdistää toisiinsa aivokuoressa tapahtuvan visualisaation sekä eri puolilla kehoa tapahtuvan fiilistelyn. Itse asiassa tämä ajatuksen ja tunteen yhteen naittaminen on nykyihmiseltä unohtunut rukouksen muoto.

Tunne-energia on värähtelyä, ja vetovoiman lain mukaisesti käy niin, että kun lähettää maailmankaikkeuteen tietyn taajuista värähtelyä, saa tuon saman värähtelytaajuuden mukaisia asioita heijastuksena takaisin. Karkeana yleistyksenä: negatiivisten tunteiden viljeleminen manifestoi kokemuksia, jotka saavat aikaan lisää negatiivisia tunteita, koska vetovoiman laki tulkitsee kysyjän tilaavan juuri niitä. Vastaavasti korkean, positiivisen värähtelyn omaavien tunteiden tunteminen vetää puoleensa kokemuksia, joiden seurauksena pääsee tuntemaan lisää positiivisuutta, onnea ja iloa.

Taivaan ja helvetin ero on pienissä mielenliikahduksissa. Oman tunne-energiani olen oppinut olevan niin räjähdysmäisen voimakasta, että minulla ei todellakaan ole varaa jäädä vellomaan negatiiviisin tunteisiin. Minun on tietoisesti etsittävä positiivisen tunnelatauksen aikaansaavia asioita, esimerkiksi kiitollisuuden aiheita, jotta suuntaisin voimani rakentavasti enkä tuhoavasti.

Kuva: © Swhite / StockFreeImages.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *