ThetaHealing®

Mahdottomasta voi tulla mahdollista

Joskus elämä tuntuu olevan jumissa tavalla tai toisella. Taustalta löytyy tällöin useimmiten jokin ajatus- tai tunnetason blokki. Tällaista blokkia ei välttämättä tiedosteta, mutta silti se jarruttaa eteenpäin menemistä ja menestystä elämässä.

Ajatukset ja tunteet ovat voimakasta energiaa. Esimerkiksi rajoittavat alitajuiset uskomukset sekä kehoon tallentuneet negatiiviset tunteet ja traumat aiheuttavat ongelmia energiatasolla. ThetaHealing® on energiahoito, joka auttaa tulemaan tietoiseksi kehossa ja alitajunnassa majailevista menestyksen jarruista ja hoitamaan niitä.

Hoidossa käytetään soveltavan kinesiologian menetelmää lihastestausta sen toteamiseen, mitä rajoittavia uskomuksia, negatiivisia tunteita tai muita energeettisiä jarruja asiakkaalla on tietoisuudessaan. Tämän jälkeen näitä rajoitteita voidaan hoitaa lataamalla asiakkaan tietoisuuteen uutta tietoa siitä, miten ja miltä tuntuu elää ilman niitä.

Hoidon nimi juontaa juurensa siitä, että latausten aikana viivytään Theta-aivoaalloilla, hyvin rennossa ja meditatiivisessa tajunnantilassa, jossa alitajunta on vastaanottavainen uudelle.

Teen hoitoja etänä Skypen välityksellä.

Varaa aika ottamalla yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla anja(at)henkinenvaltiatar.fi tai puhelimella 045 672 5711.

Yhden hoitokerran hinta on 89 €, ja se kestää noin 1 h 30 min. Hinta sisältää ALV:n 24%. Maksutapana on lasku, ja laskuttajana toimii Odeal Oy.

Lämpimästi tervetuloa ThetaHealing-hoitoon kanssani!

Anja Bessonoff
ThetaHealer®
Basic DNA & Advanced DNA

thetahealing-sertifikaatti1Olen käynyt ThetaHealing-peruskurssin vuonna 2012 ja jatkokurssin vuonna 2013.

Olen tehnyt ThetaHealing-hoitoja vuosien varrella sivutoimisesti noin 20 eri asiakkaalle. Hoidan tällä menetelmällä koko ajan myös itseäni.

ThetaHealing® on rekisteröity tavaramerkki, jonka on kehittänyt Vianna Stibal Yhdysvalloissa vuonna 1995.

Lisätietoa tästä hoitomuodosta ja ThetaHealing-kursseista täältä.