Olen aina jollain tasolla tiennyt osaavani manifestoida – toisin sanoen tilata maailmankaikkeudelta haluamiani asioita. Tieto tästä kyvystä häilyi pinnan alla pitkään, kutitellen tietoisen oivaltamisen rajaa, mutta monien vuosien ajan ohitin ajatuksen turhan hämmentävänä.

Vuodesta 2009 eteenpäin henkinen kasvu alkoi ottaa voimakkaasti jalansijaa elämässäni, ja aloin varovasti hyväksyä ajatusta siitä, että luomme itse todellisuutemme sisältä käsin. Aloin yhä enemmän kiinnittää huomiota onnistuneisiin manifestaatioihini, ja käsitin ilmentämisen olevan joissakin tapauksissa suorastaan naurettavan yksinkertaista. Samalla kuitenkin takaraivossani kyti varmuus siitä, että jotkut asiat olisivat kaikesta huolimatta minulle mahdottomia saavuttaa.

Lopulta kesällä 2012 edellä mainittu käsitykseni murskautui, kun päätin toden teolla kokeilla siipiäni manifestoinnissa ja toivoa jotakin, minkä todennäköisyyden olin arvioinut loton jättipotin tietämille. Ensikertalaisena en osannut varoa, mitä toivoin – ja sain sen. Oivallus rysähti tietoisuuteeni sellaisella voimalla, että paluuta ei enää ollut. Tajusin, että ulkoinen todellisuus peilaa aivan suoraan sitä, mitä meillä on tietoisuudessamme, energioissamme. Kokemus järkytti syvästi elämäni perustuksia.

Vihdoin monet kokemani tapahtumat ja eritoten vastoinkäymiset saivat selityksen. Selvisi, että minun kohdallani idean reitti tietoisuudesta fyysiseksi todellisuudeksi on hyvin lyhyt ja suora. Toisaalta sain tietää, että vaikka olin niin voimallinen manifestoija, minulla oli hyvin paljon negatiivista alitajuista kuormaa, joka toimi jarruna ihanien asioiden manifestoimiselle ja loi sen sijaan ympärilleni kurjuutta.

Tuona hetkenä elämäni sai uuden päämäärän: rupeaisin puhdistamaan tätä negatiivista energiaa pois, niin että lopulta tietoisuuteni hohtaisi puhtaana kuin kristalli. Tälle tielle lähteminen on mullistanut käsitykseni kaikesta olevaisesta, inhimillisten kykyjen rajoista ja ennen kaikkea omasta itsestäni.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *