Haluni kiivetä ylöspäin tietoisuuden tikapuilla pakotti minut kohtaamaan kasvotusten kaiken sen pahan itsessäni, mitä olin koko siihenastisen elämäni ajan pyrkinyt välttelemään. Minulle osoitettiin selvästi, mikä oli se vihollinen, joka minun olisi päihitettävä: käsittelemättömät negatiiviset tunteet ja traumat, joita olin varastoinut kehossani ja energiakentässäni. Olin niin täynnä tukahdutettua vihaa, pelkoa, surua, syyllisyyttä ja häpeää, että tilaa rakkaudelle ei kerta kaikkiaan ollut.

Osa näistä tunteista oli täysin irti kytkettyjä, niin että niiden olemassaolo oli minulle täysi yllätys ja järkytys. En kokenut olevani vihainen, mutta käsittelemättöminä viha ja muut negatiiviset tunteet olivat silti koko ajan läsnä alitajunnassani, ja sieltä käsin ne manifestoivat minulle negatiivisia elämänkokemuksia vetovoiman lain välityksellä. Viimeinkin kaikki käsittämättömät takaiskut saivat selityksen. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, oivalsin nyt. Eikä minun auttanut muu kuin käydä töihin.

Ryhdyin taistoon pimeyttä vastaan, ja rupesin tiedostamisen ja energiahoitojen voimin purkamaan näitä patoutuneita tunteita. Kun tein ensimmäisen vihan purkamiseen tähdänneen käsittelyn, sain vahvan varmuuden siitä, että olin oikealla tiellä. Sen päässä odottaisi kulta-aarteeni, kalleimpani saaminen takaisin.

Tuo tunne pysyi vahvana kolme päivää, ja myöhemmin sen muisteleminen antoi minulle voimia jatkaa taistelua sen loputtoman pitkältä tuntuvan ajanjakson ajan, jonka vietin omistautuneena lähes yksistään valotyölle. Energioiden perkaaminen ja puhdistaminen oli kuin sipulin kuorimista, sillä eteeni vyöryi aina vain uusia ja uusia ongelmia edellisten alta.

Oli keskityttävä aina kulloinkin käsillä olevaan tehtävään, muuten urakka olisi tuntunut mahdottomalta. Ja mahdotonhan se olikin. Siitä huolimatta olen pahuuden vastaisessa taistelussani tätä nykyä niskan päällä.

 • Sanna

  hirmu mielenkiintoisia tekstejä sulla. Kiinnostaa kovasti miten noita patoutumia esim. voisi lähteä purkamaan kun huomaan, että en ole mielestäni päässyt avioeron jälkeen kaikesta yrityksestäni huolimatta eroon negatiivisista tunteista ja asioista, jotka varmasti estävät jatkamasta elämääni täysillä.

  sanna

  March 9th, 2015 11:08
  Reply
  01
  • Anja

   Kiitoksia, Sanna! 🙂 Avioero on yksi elämän suurimpia järistyksiä, joten varmasti siihen liittyy monia vahvoja tunteita. Itse olen käyttänyt muutamia tehokkaita menetelmiä. Ensinnäkin ThetaHealing-energiahoitoja, joissa operoidaan alitajuisten uskomusten ja traumojen kanssa. Näitä hoitoja olen myös itse tehnyt jonkin verran. Lisäksi olen käyttänyt tunteiden vapautustekniikkaa nimeltä EFT/TFT/tapping, joka perustuu kehon energiameridiaanien taputteluun. Sitä voi tehdä ihan kotosalla, jos opettelee tekniikan aihetta käsittelevästä kirjasta. Yksi tehokas menetelämä on myös psykologinen vyöhyketerapia, joka keskittyy nimenomaan tunnemuistojen purkamiseen kehosta. Kaikkia mahdollisia tehokkaita hoitomuotoja en edes tiedä, koska tarjontaa on kyllä. Pitäisi vain löytää itselleen omanlainen. Voisin laatia aiheesta vielä oman blogitekstinsä linkkeineen.

   On tärkeä juttu, että olet halukas purkamaan haitalliset tunteet ja asiat elämän tieltä. Halukkuus on ensimmäinen ja tärkein askel. Sen jälkeen pitäisi selvittää, mikä on kaikkein keskeisin ongelma, tai lähteä vaikkapa siitä näkökulmasta, mikä negatiivinen tunne on kaikkein voimakkain ja eniten elämää haittaava. Ei ole välttämättä helppoa päästää irti negatiivisistakaan tunteista eikä täysin irtautua tunnetasolla päättyneistä ihmissuhteista. Se vaatii päättäväisyyttä ja uskoa siihen, että tilalle tulee parempaa. Tahdon tsempata sinua löytämään apuvälineitä irti päästämisen tueksi. Eron kärsineet ovat vapautensa ansainneet.

   March 9th, 2015 11:28
   Reply
   02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *