Jos olisin pahansuopa entiteetti, ja haluaisin estää kahta toisilleen vetovoimaista ihmistä ryhtymästä suhteeseen keskenään, miten toimisin?

Viimeaikaiset tutkimukseni ovat antaneet todennäköisen vastauksen tähän kysymykseen. Tuossa tilanteessa strategisinta olisi tietenkin järjestää heistä vähintään toiselle tarkoitukseen sopiva kumppani jo ennen kuin toinen ehtisi edes astua näyttämölle.

Kun sanon tarkoitukseen sopiva, tarkoitan sitä kirjaimellisesti. Kaikkein parhaiten juoni toimii siten, että miehen eteen tuodaan suorastaan huumaava nainen, joka tarraa tämän fokuksen itseensä moneksi vuodeksi niin tiiviisti, ettei edes kenkälusikka mahdu pariskunnan väliin. Tämän morsiamen jokainen yksityiskohta on räätälöity negatiivisten entiteettien agendaa myötäillen: hän on mitä todennäköisimmin kaunis, seksikäs ja ehkä vieläpä rikaskin – ja täysin naruista vedettävissä.

Tällaiseen suhteeseen voidaan liimata myös kaikki sielunkumppanuuden elementit; senhän nämä Cupidoa leikkivät pahansuovat entiteetit ilmeisesti taitavat. Tässä tapauksessa kuitenkaan sielunkumppanuudelle ei tule traagista loppua, entiteettien janoamalle draamalle tyypillistä pudotusta onnen kukkuloilta murheen alhoon. Ei – sen sijaan teatteria voidaan jatkaa vaikka hamaan hautaan saakka, jotta saadaan pidettyä miesosapuoli tyytyväisenä ja totaalisen epäkiinnostuneena muusta (mukaan lukien naisesta, jonka kanssa yhdessä oleminen olisi saattanut olla demiurgisen järjestelmän näkökulmasta uhkaavaa).

Nähdäkseni miehet ovat naisia helpommin vietävissä, joten heihin tämä menee täydestä kuin häkä. Miehet ovat taipuvaisia ajattelemaan, että tästä parisuhdeonnesta on kiittäminen heidän mahtavaa egoaan, eivätkä pengo asian taustoja sen kummemmin.

Entiteettien näkökulmasta ei-toivotun kombon naisosapuoli saatetaan puolestaan asettaa yhteen lyttäävän kumppanin kanssa, jonka toimintaohjeena on johdatella naista yhä kauemmas omasta voimastaan. Tämä strategia ei ole aivan yhtä tehokas, sillä nykypäivänä se johtaa monesti pariskunnan eroon, jolloin nainen pääsee uudelleen käsiksi omaan potentiaaliinsa.

Vuonna 2012 negatiivisille entiteeteille tuli kaiketi hätä käteen, kun sanoin heipat lyttäävälle kumppanille ja rupesin sörkkimään aihetta nimeltä sielunkumppanirakkaus. Minulle avautui hetkeksi mahdollisuuksien ikkuna, jonka aikana pääsin tuon räätälöidyn onnen hologrammin läpi toiselle puolelle, aidosti kosketuksiin M:n kanssa. Näin, mitkä mahdollisuudet meillä yhdessä olisi ollut.

Koska M.-parkakin meni tuolloin ilmiantamaan kiinnostuksensa minua kohtaan, alkoi massiivinen vastaisku. Iskulta se toki tuntui vain minun näkökulmastani; häntä sen sijaan hiveltiin minulta varastetulla energialla. Morsiamen räätälöiminen säädettiin pikavauhtia suuremmalle vaihteelle, ja hänen tyttöystävästään sukeutui suunnilleen yhdessä yössä täydellisin mahdollinen kumppani. Minä muutuin uhkaksi ja miltei saman tien unohdetuksi; enhän ollut muuta kuin tavallinen kuolevainen tuohon ylimaalliseen morsioon verrattuna.

Olen ilmeisesti todella merkittävä vastustaja, koska resursseja halutaan massiivisesti tuhlata siihen, että minua estetään ottamasta rinnalleni kumppania, jolla olisi samat pyrkimykset koko ihmiskunnan auttamiseksi kuin minullakin.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *