Aloitan nyt sarjan pahuutta käsitteleviä kirjoituksia. Aihe ei ole mukava lähestyttävä, mutta pahuuden kukistamiseksi sitä on väistämättä katsottava silmiin ja kutsuttava nimeltä. Tällä tavoin se menettää mahtinsa, ja se voidaan komentaa matkoihinsa.

Psyykkiset hyökkäykset ovat yllätysiskuja vyön alle energeettisessä mielessä. Olen kokenut muutaman kerran elämässäni tällaisen yllättävän, sääntöjen vastaisen iskun. Kun minua ei ole pystytty muuten päihittämään, energioihini on isketty salakavalasti. Viimeisten kahdeksan vuoden ajan olen ollut enemmän tai vähemmän riekaleina johtuen pahenevista psyykkisistä hyökkäyksistä.

Koska minulla ei ole ollut kunnollisia rajoja, ja immuunijärjestelmäni on toiminut vajaateholla, iskut ovat päässeet perille maaliin ja tehneet hirvittävää tuhoa. Jokainen niistä on vienyt toimintakykyäni alaspäin jollakin elämän osa-alueella useiden vuosien ajaksi kerrallaan ja altistanut seuraavalle, edellistä pahemmalle iskulle. Puhutaan siis hyvin vakavasta asiasta.

Olen tähän asti syyttänyt mm. ex-aviomiestäni, ex-kustantajaani ja saavuttamatonta sielunkumppaniani näistä sietämättömistä loukkauksista, mutta taustalta on paljastumassa vielä paljon suurempi kuvio. On selvää, että hyökkääjät ovat saaneet voimaa minun ahdingostani. Tuhoamiseni on palvellut heitä ainakin väliaikaisesti. Mikä tai kuka voi yllyttää tuollaiseen silmittömään pahuuteen?

Tiedän, että on olemassa entiteettejä, jotka syövät pelkoa ja muita negatiivisia tunteita. Tämä on aihe, josta en mielelläni kirjoita, sillä huomio on energiaa, eikä sitä ole syytä liikaa suunnata asioille, joilta tahtoo katkaista siivet. Nyt kuitenkin teen poikkeuksen; tavoitteenani on sokaista hirviö kirkkaalla valolla.

Yayue510 | © StockFreeImages.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *