Raha on omanlaistaan energiaa materialisoituneena fyysiseen olomuotoon – tai vähintään pankkitilin saldoksi. Rahan luontainen taipumus on virrata, ja jos tämä virta tukkeutuu, siitä seuraa monia ongelmia niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla. Hyvä uutinen on se, että tukokset ovat avattavissa oikeanlaisilla henkisillä työkaluilla.

Olen aina tiennyt intuitiivisesti erään asian, nimittäin tämän: kun pankkitilillä on runsaasti puskuria, se vetää puoleensa lisää rahaa, mutta jos puskuri syödään pois, myös muu rahavirta tyrehtyy. Aiemmin minulla oli riesanani todistustaakka siitä, miksi näin on. Sitten löysinkin Vetovoiman lain käsitteen, jonka avulla tämä ilmiö on yksinkertaista selittää. Raha tulee rahan luo, rikkaat rikastuvat, ja sille jolla jo on, annetaan yhä lisää. Tämä on yksi maailmankaikkeuden laeista, ja sen ymmärtäminen on tähdellistä, jotta voisi alkaa vetää rahavirtoja puoleensa.

Moni haaveilee lottovoitosta. Syynä siihen, ettei jättipotin manifestoiminen kuitenkaan ole aivan helppoa, on se, että äkkirikastumiseen liittyy myös varjopuolia. Monelle tuottaa pulmia etenkin paljouden hallinta. Yllättävää, runsasta raharyöppyä ja sen väistämättä mukanaan tuomaa elämänmuutosta voi olla hankala käsitellä, jos on tehokkaasti sopeutunut niukkuuteen. Siksi on useimmiten parempi avata rahahanoja vähitellen kuin yrittää manifestoida kerralla miljoonaa puhtaana käteen.

Runsaus on mielentila. Sen kokemisen voi aloittaa teeskentelystä: virittäydy sellaiseen mielentilaan, jossa sinulla on aina riittävästi rahaa. Pysyttele siinä hetki, ja vaienna päinvastaiset ajatukset ja tuntemukset. Palaa tähän mielentilaan aika ajoin, aina vähän pidemmäksi aikaa kerralla. Dokumentoi edistystäsi. Jatka niin pitkään, kunnes tulokset alkavat näkyä.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *