Mitä syntymäpäivämme oikeastaan kertoo meistä? Paljon, jos numerologeilta kysytään. Yksi tärkeimmistä numeroista on elämänpolun numero, joka lasketaan ynnäämällä syntymäpäivän numerot (kuukausi, päivä ja vuosi) yhteen tietyllä tavalla, kunnes saadaan yksinumeroinen luku. Oman elämänpolkusi numeron voit selvittää monilla ilmaisilla nettilaskureilla, jotka ovat erikoistuneet numerologiaan, vaikkapa täällä.

Kiinnostuin numerologiasta tavattomasti siinä vaiheessa, kun minulle selvisi, että oman elämänpolkuni värähtely on 33. Kahdesta samasta numerosta koostuvat luvut 11, 22 ja 33, joita kutsutaan myös mestariluvuiksi, muodostavat laskentakaavassa poikkeuksen: niitä ei ynnätä yhteen. Luku 11 kuvaa visionäärin elämänpolkua, kun taas 22 on mestarirakentajan numero. 33 on elämänpolun numeroista harvinaisin ja myös voimakkain, sillä siinä yhdistyvät kahden edellä mainitun mestarinumeron ominaisuudet, 11+22.

Kun luin kuvausta mestariluvusta 33, joka on hengellisen johtajan tai opettajan numero, tunnistin yllättäen itseni. Moiset saappaat tuntuivat aivan liian suurilta jalkaani, mutta paluuta takaisin entiseenkään ei tuon jälkeen oikein ollut. Niinpä päätin sukeltaa syvemmälle numeroiden saloihin.

Jos ihmisen syntymän päivämäärään on koodattu koko hänen elämänpolkunsa ja valtavasti muuta tietoa, todellisuuden taustalla täytyy olla jotain paljon ihmeellisempää kuin päällepäin näyttäisi.

Kuva: © Flavijus / StockFreeImages.com

Tags: ,
  • Miska

    Noniin, tässähän sitten kans 33 tuli ja kyllä kaikki nuo asiat itse tietää ja tiedostaa mutta wow! Täällä ei selkeestikkään olla vaa viettämässä aikaa, vaan tekemällä jotain suurta!! Terv. 33

    January 6th, 2018 16:18
    Reply
    01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *