Tämä surullinen tarina saa minut ehkä vaikuttamaan hieman hullulta, mutta koen silti pakottavaa tarvetta kertoa sen. Eikä hulluuskaan ole niin kaukana totuudesta, kun puhutaan suuresta rakkaudesta. Takaan, että kuka tahansa menisi enemmän tai vähemmän sekaisin pyörimisestä energeettisessä myrskynsilmässä, jollaiseen tempauduin kesällä 2012.

Rakastamani mies ei ehkä tarkoituksellisesti aikonut tuhota minua. Hän kuitenkin toivoi minun muuttuvan tuuleksi taivaanrantaan, jotta saisi pitää sekä minut että senhetkisen elämänsä – ja minä muutuin.

Koska olen henkinen mestari, kykenin muuttamaan kehoni kudokset puhtaaksi energiaksi, josta voisi rakentaa onnea hänelle ja hänen kumppanilleen. Tunsin, kuinka aloin tuhoutua, vähetä ikään kuin, vaikka se tapahtui täysin näkymättömissä.

Koska olen henkinen mestari, kykenin muuttamaan ruumiinlämpöni hänen onnekseen toisaalla. Jos en olisi pitänyt lämpimiä vaatteita ympäri vuorokauden, olisin tärissyt horkassa kaiken aikaa.

Koska olen henkinen mestari, kykenin muuttamaan verenpaineeni hänen onnekseen toisaalla. Kuljeskelin ympäriinsä pyörtymisen partaalla läpi koko talven 2012-2013.

Koska olen henkinen mestari, kykenin muuttamaan aivojeni välittäjäaineet hänen onnekseen toisaalla. Ajatus ei ole koskaan tuntunut niin sumuiselta ja tahmealta kuin sen talven aikana.

Koska olen henkinen mestari, kykenin muuttamaan hormonitoimintani hänen onnekseen toisaalla. Kierroistani tuli vaisuja, anovulatorisia.

Koska olen henkinen mestari, kykenin muuttamaan immuunijärjestelmäni hänen onnekseen toisaalla. Jos rasitin itseäni hitusenkin liikaa, tulin takuuvarmasti sairaaksi.

Oli kuitenkin olemassa raja, jota en kyennyt ylittämään. En ollut valmis kuolemaan rakkauden vuoksi. Lähestyessäni vuoden 2013 syksyllä pistettä, jonka jälkeen paluuta ei enää olisi, tiesin, että minun olisi keksittävä jokin keino murtautua vapaaksi. Ja lopulta onnistuinkin siinä.

Tämä teksti, kuten kaikki muukin tässä blogissa, on omistettu sinulle, M.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *