“God is a DJ”

Edellisessä kirjoituksessani kerroin siitä, miten korkeampi tietoisuus välittää minulle viestejä musiikin avulla. Vielä hämmästyttävämmän asiasta tekee se, että yhteys toimii myös toiseen suuntaan. Siinä missä musiikki tuo informaatiota minulle päin, samaten minä voin välittää musiikin avulla kenttään tietoa siitä, mitä haluan seuraavaksi manifestoida. Musiikki on kieli, jota molemmat osapuolet ymmärtävät.

Olen käyttänyt musiikkia visualisaation, esimerkiksi aarrekarttatyöskentelyn, apuna. Kun katselen aarrekarttaani, kuuntelen tai hyräilen samalla musiikkikappaletta, joka kuvastaa haluamaani asiaa. Musiikki auttaa erittäin hyvin oikeanlaiseen tunnetilaan pääsemisessä sekä tuon tunnetilan ylläpitämisessä ja vahvistamisessa.

Nimenomaan oikeanlainen tunne-energia on manifestoinnin kannalta ratkaisevan tärkeässä asemassa. Ihania tunteita tuntemalla kutsumme luoksemme niitä ihmisiä, asioita ja olosuhteita, jotka tuovat lisää samanlaista ihanaa fiilistä. Tässä nimenomaan musiikki auttaa pääsemään alkuun silloin, kun halutaan luoda jotakin uutta tyhjästä.

Ääni on värähtelyä, energiaa, ja se kykenee myös vaikuttamaan aineelliseen maailmaan. Musiikki on vielä tarkemmin ottaen dynaamista värähtelyä. Se elää. Siksi musiikki on varsin pitkälle edistynyt apuväline, kun halutaan manifestoida monimutkaisia, eläviä ja päivästä toiseen muuttuvia asioita (joihin lukeutuu vaikkapa onnellinen parisuhde ja perhe-elämä).

Jumala on deejii, joka soittaa mitä pyydetään. Pitää vain oppia pyytämään oikealla tavalla.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *