Onko olemassa salaista kaavaa, jota käyttämällä saa selville seuraavan lottoarvonnan oikean rivin? En tiedä. Olen tosin leikilläni testannut joitakin tähän tarkoitukseen kehitettyjä systeemejä, ja uskon, että huolellisesti käytettyinä ne voivat parantaa voittamisen todennäköisyyttä.

Jos tosissaan havittelee lottovoittoa, on kuitenkin ensisijaisesti suunnattava katse sisäänpäin ja tutkiskeltava omia energioitaan. Manifestointi on sisäisen maailman ilmentämistä ulospäin. Jos on sisäisesti rikas, vetää puoleensa myös ulkoista rikkautta. Tämä ei silti suinkaan aina ilmene rahan muodossa, sillä maailmankaikkeus tuo monesti asioita kotiovelle myös aivan ilmaiseksi, käyttämättä rahaa välikappaleena.

Vuoden 2012 keväällä olin turhauttavassa tilanteessa. Minulle oli näytetty, kuka oli ilmeinen sielunkumppanini, ja samoin se, etten voisi saada häntä. Lisäksi olin menettämässä siihenastisen tulonlähteeni, ja minun oli keksittävä, mistä saisin rahaa. Tuolloin en vielä tiennyt, että yleensä sama yltäkylläisyyden taso vallitsee yhtä lailla kaikilla elämänalueilla: niin ihmissuhteissa, varallisuudessa kuin terveydessäkin. Jos energian virtaus on tukossa jollain näistä osa-alueista, myös muut saavat osansa ongelmista.

Ajattelin hieman sarkastisesti, että olisi varmasti helpompi voittaa lotossa kuin saada unelmiensa mies omakseen. Niinpä päätin kysyä Universumilta, mitä minun pitäisi tehdä, jos haluaisin voittaa lotossa jättipotin.

Saamani vastaus oli yksinkertainen: ”Rakasta M:ia.”

Olin äimistynyt, mutta toisaalta en kuitenkaan, sillä niin vahvasti ajatus resonoi. Minä ja hän olisimme toistemme avaimet mittaamattomaan yltäkylläisyyteen.

Kesällä 2012, niiden muutaman päivän aikana, jotka saivat minut rakastumaan häneen peruuttamattomasti, todellakin voitin lotossa – tarkalleen yhden euron. Summan pienuus symboloi yhtäältä sitä, kuinka pahasti energiani olivat blokattuna. Toisaalta ero nollan ja yhden euron välillä on huikea. Se, että rahahana oli avautunut, vaikka vain aavistuksen verran, oli selvä merkki siitä, että omalla näkymättömällä tavallaan rikkaus ja rakkaus todellakin kulkivat käsi kädessä.

Myöhemmin, niiden kuukausien aikana, jolloin minä ja M. selvitimme välejämme, asia kävi yhä selvemmäksi: me yhdessä synnytimme uutta, luomisvoimaista energiaa. Välisemme vuorovaikutus tuntui olevan eräänlainen dynamo. Arvioin, että loimme yhdessä kymmen- tai satakertaisesti siihen verrattuna, mitä olisimme erikseen saaneet aikaan. Jos olisimme saaneet olla yhdessä esteettä, osan tästä energiasta olisi voinut helposti kanavoida rahavirraksi.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *