Syntymäpäiväni numerologisen profiilin nojalla olen sekä visionääri että mestarirakentaja (11+22). Huolimatta siitä, etten ollut tästä asiasta tietoinen ennen kuin lähemmäs 30-vuotiaana, olen aina tuntenut sen. Olen jo lapsena ollut epämääräisen ahdistunut siitä, miten helposti todellisuus muotoutuu ajatukseni voimasta.

Ne asiat, joista toiset vain puhuvat, minä teen käytännössä, ja valmiiksi asti. Koska mestarirakentajana kaikki on minulle luonnostaan kovin helppoa, olen pelännyt tekeväni muut silmittömän kateellisiksi. Siksi olenkin yrittänyt kaikin tavoin häivyttää lahjaani näkyvistä. Sen käyttämättä jättäminen kokonaan olisi kuitenkin ollut sula mahdottomuus, joten minun piti keksiä jokin luova ratkaisu.

Yritin korjata tilannetta tasaamalla onnekkuuttani muidenkin kesken, ottamalla kannettavakseni heidän taakkojaan, mutta jouduinkin alttiiksi vaaralle. Kun otin ristikseni muiden negatiivisia viboja, jotta he voisivat manifestoida vaivattomammin, kasvatin samalla huomattavasti sen todennäköisyyttä, että manifestoisin hyvin vaivattomasti jotakin hyvin pahaa itselleni.

Mestarirakentajan energiani ei erota hyvää pahasta, vaan minun pitää tehdä se tietoisesti. Vuonna 2012 olin aivan hysteerinen, kun voimani suuruus valkeni minulle. Olin onnistunut hankkiutumaan keskelle painajaista, jossa pahoja asioita manifestoitui liukuhihnalta tuosta noin vain. Minun oli pakko viheltää aikalisä. Siitä asti olenkin vain istunut käsieni päällä uskaltamatta tehdä juuri mitään. Olen pelännyt itseäni. Koska oma voimani kääntyi minua vastaan ja tuhosi minua voimakkaasti, olen myös joutunut käyttämään määrättömästi aikaa toipumiseen.

Minun on pitänyt tehdä paljon selvitystyötä siitä, miten voisin käyttää voimaani hyödyksi sen sijaan, että tekisin sillä tahtomattani tuhoa. Nyt kun olen pääsemässä tästä jyvälle, uskallan vähitellen vapauttaa voimaani jälleen.

Odotan erittäin suurella innolla sitä, mitä tapahtuu, kun saan jälleen koottua voimani minulle tärkeiden asioiden taakse. Tästä lähin laitan mestarirakentajan energiaani ainoastaan sellaisten visioiden toteuttamiseen, joiden toteutumista haluan täysillä. Tämä salaisuus täytyy ymmärtää, jotta voisi olla linjassa alkulähteen energian kanssa.

Rakennan vain itselleni, en muille. Ja tällä tavalla kuitenkin rakennan koko maailmalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *