Infestaatio merkitsee arkikielellä loistartuntaa. Se viittaa tilanteeseen, jossa loiset ovat vallanneet itselleen elintilaa isäntäeliön sisältä tai sen pinnalta. Infestaatio on kuin infektio, mutta aiheuttajina ovat bakteereiden ja virusten sijaan erityyppiset loiseliöt.

Infestaatioita esiintyy niin konkreettisessa todellisuudessa kuin energioidenkin maailmassa. Tekstin otsikko viittaa siihen, että jos ihmisen energiakenttään on kiinnittyneenä energeettisiä loisia, myös ne manifestoivat asioita kantajalleen omalla energiallaan – eikä se useinkaan ole mitään positiivista. Loisten intresseissä on heikentää isäntäänsä sen verran, että sen energian imeminen on helppoa, mutta ei kuitenkaan liikaa, jottei se kuolisi; silloinhan niiden tarvitsisi etsiä uusi isäntä, ja se tarkoittaisi ylimääräistä vaivannäköä.

Jos manifestointi ei tunnu tuottavan toivottua tulosta, ja oma värähtely on jostain syystä epämääräinen ja samea, kannattaa tutkia perusteellisesti infestaation mahdollisuus. Mikäli mikään muu tekijä (kuten rajoittavat uskomukset, negatiiviset tunteet, traumat, sopimukset tai ihmissuhteet) ei selitä manifestoinnin takkuamista, syynä ovat monesti juuri energeettiset loiset. Niiden häätäminen voi olla tarpeen, ennen kuin manifestointi voi ottaa kunnolla tuulta alleen. Loishäätö edellyttää omien rajojen ja suvereeniuden vahvistamista. Se ei ole läpihuutojuttu, mutta onnistuessaan palkitsee toden teolla.

On mahdollista, että tietynlainen energeettinen infestaatio läpäisee koko planeetan sähkömagneettisen kentän. Sen parantaminen voi olla välttämätöntä, jotta pääsisimme myös koko ihmiskunnan tasolla eteenpäin ja pystyisimme materialisoimaan kollektiivisesti toteen päämääriä, joissa toteutuu kaikkien yhteinen hyvä. Sekä yksilöllinen että universaali puhdistuminen ovat hankkeita, joiden eteen itse parhaillaan työskentelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *