Maljojen elementti, vesi, oli alkuvaiheessa voittopuolisesti läsnä Tarot-tulkinnoissani. Vesielementti kuvastaa tunteita ja alitajuntaa, joiden koen olevan selkeästi ominta aluettani. Sen jälkeen, mitä olin saanut selville Maljojen Kuninkaasta, minua houkutti selvittää muidenkin Maljojen korttien merkitykset. Kun tutkiskelin järjestyksessä seuraavaa korttia, nimittäin Maljojen Kuningatarta, tunnistin yllättäen itseni.

Lähes kaikki ominaisuudet, joita Maljojen Kuningattarella luetellaan olevan, näyttäisivät pätevän minuun. Olen aina ollut todella tunteellinen, herkkä ja mielikuvituksekas. Olen myös äidillinen ja hoivaava, ja lisäksi niin äärimmäisen myötätuntoinen, että eläydyn toisten tunteisiin kuin ne olisivat omiani. Henkiset kykyni ovat pitkälle kehittyneet; intuitio, selvänäköisyys ja luovuus ovat supervoimiani, joita käytän joka päivä.

Kuten millä tahansa kyvyillä, myös tällaisella tunneherkkyydellä oli varjopuolensa: Maljojen Kuningatar on altis ottamaan kannettavakseen niin paljon toisten tunnekuormaa, että uupuu itse. Hänelle saattaa olla vaikeaa tehdä eroa itsensä ja toisten välillä, ja pahimmassa tapauksessa hän uppoaa niin syvälle alitajunnan ja mielikuvituksen mereen, että raja kuvitellun ja toden välillä hämärtyy. Tämänkin osan Maljojen Kuningattaren profiloinnista pystyin allekirjoittamaan täysin – siinähän oli kuvattu hyvinkin tarkkaan minun suurimmat ongelmani.

Kun aloin prosessoida tietoa, että Maljojen Kuningattaren arkkityyppi oli näinkin vahvasti läsnä elämässäni, näin jonkin aikaa toistuvasti sen numerologista vastinetta, numeroa 38.

Henkisenä mestarina olen nimenomaan Maljojen Kuningatar, feminiinisistä feminiinisin. Hallitsen tunteiden ja alitajunnan voimia. Olen joutunut hyväksymään sen tosiasian, että tunne-energia on voimistani kaikkein suurin, enkä voi päihittää sitä ajatuksilla, sanoilla, teoilla tai millään muullakaan. Siispä minun on vain ollut asetuttava linjaan tämän ominaisuuteni kanssa. Sen sijaan, että yrittäisin taistella sitä vastaan, olen opetellut käyttämään sitä hyödykseni.

Kuva: © Borisb17 / Shutterstock.com

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *