Mies numero 37

Alkuvuodesta 2012, yli vuosi ensitapaamisemme jälkeen, otin yhteyttä sielunkumppaniksi mieltämääni mieheen. Kevään mittaan välillemme alkoi kehittyä ystävyyssuhde. Samoihin aikoihin aloin nähdä toistuvasti numeroa 37, jota vastaa Tarot-numerologiassa Maljojen kuningas. Tarot-tulkinnassa hovikortit edustavat usein jotakuta fyysistä henkilöä kysyjän elämässä. Tulin jo varhain siihen tulokseen, että numero 37 viittasi nimenomaan häneen, ja kaikki mitä myöhemmin tapahtui, vain vahvisti tätä päätelmää ällistyttävillä tavoilla.

Lueskelin Tarot-aiheisilta nettisivuilta tietoa Maljojen kuninkaan ominaisuuksista. Hänen kuvattiin olevan avokätinen tunteissaan, rakastava, myötätuntoinen ja hellä, huomaavainen ja diplomaattinen. Liike-elämässä kuninkaan ominaisuudet olivat omiaan tekemään hänestä vaikutusvaltaisen ja hyvän johtajan. Tähän yhdistyivät vielä henkiset kyvyt, erityisesti mielikuvituksen ja intuition luova käyttö. Kaikki edellä lueteltu tuntui kuvastavan kyseistä miestä häkellyttävällä tarkkuudella.

Maljojen elementti on vesi, ja Maljojen kuningas kuvataan istumassa valtaistuimella taustallaan valtameri ja purjelaiva. Oletetulla sielunkumppanillanikin oli yhteys veteen ja purjehdukseen: hän harrasti melontaa. Hänen Facebook-päivityksissään saattoi vilahdella sellaisia sanoja kuin ”venekerho” ja ”viikinki”, tai kuvia hänestä museolaivassa. Meriteema oli esillä selkeästi ja toistuvasti.

Yhteneväisyydet eivät kuitenkaan loppuneet siihen. Kun tarkastelin Maljojen kuninkaan korttia Radiant Rider-Waite -pakassa (kuva täällä), havaitsin korttiin piirretyn hahmon ulkonäössä huomattavia yhteneväisyyksiä tämän miehen kasvonpiirteisiin. Kesällä 2012, kun hän lähetti minulle valokuvansa, jonka koko oli arvatenkin 37 kilotavua, yhdistin hänet lopullisesti ja peruuttamattomasti mielessäni numeroon 37.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *