Vetovoiman laki on osa magnetismin lakien joukkoa. Magnetismi ei liity vain siihen, mitä vedämme puoleemme, vaan myös olennaisesti siihen, mitä työnnämme pois luotamme.

Magneettinen hyljintä eli repulsio on ikään kuin vetovoiman toinen puoli. Se työntää kauemmas luotamme niitä asioita, joiden vastineita emme ole.

Olen kokenut tilanteita, joissa tietoisesti tavoittelen jotakin päämäärää, mutta tunnen samanaikaisesti, kuinka negatiiviset tunteeni tai uskomukseni työntävät päämäärää loitommaksi, vaikka kuinka yritän juosta sitä kohti. Magnetismi on joka kerta vienyt voiton, tai jos olenkin runnonut itseni maaliin, tahdonvoimani on tullut käytetyksi siltä päivältä loppuun.

Sen sijaan, että yrittäisi vastustaa magnetismin lakeja, hyljintää voi käyttää hyödyksi. Kun tavoittelee tietoisesti toivottuja asioita ja keskittää energiansa näiden päämäärien taakse, tulee samalla laiminlyöneeksi niitä keloja, joiden ylläpitäminen manifestoi ikäviä asioita. Mitä enemmän positiiviset kelat vahvistuvat, sitä vahvemmin magnetismi tekee töitä puolestasi.

Jos ihminen on järkähtämättömän elämänmyönteinen kaikissa olosuhteissa, hänen energiansa hylkivät voimakkaasti negatiivisia tilanteita ja kohtaamisia. Toisin sanoen omaa värähtelyään puhdistamalla pystyy luonnostaan ajamaan itsensä erilleen ei-toivotuista ihmisistä ja asioista ilman, että näiden ihmisten tai asioiden tarvitsee muuttua mihinkään suuntaan.

Mikä parasta, ei-toivottujen asioiden hylkiminen on käytännössä yhtä kuin immuniteetti pahalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *