Otin vähän aikaa sitten loparit työstäni Muiden Onni Oy:n palveluksessa. Olin yhtiön paras työntekijä, mestarirakentaja. Työsopimuksessani – jota en tietenkään ollut allekirjoittanut täydessä ymmärryksessä – oli ehtona se, että sain rakentaa onnea ainoastaan muille, en itselleni.

Yhtiö yritti tietenkin kaikkensa estääkseen irtisanoutumiseni. Lahjonnasta siirryttiin muitta mutkitta kiristykseen ja uhkailuun, mutta mikään ei tepsinyt. Olin päätökseni tehnyt.

Otin loparit tieten, että pärjäisin aivan hyvin ilman heitäkin, mutta he sen sijaan eivät pärjäisi ilman minua. En suoraan sanottuna kykene olemaan kovin pahoillani siitä, jos lähtöni ajaa koko firman katkeraan konkurssiin.

Muiden Onni Oy on yksi demiurgisen kattojärjestönsä aputoiminimistä. Sanon tästä lähin ”EI!” kaikille negatiivisten entiteettien teettämille p****duuneille, orjatyölle. Jos työpanokseni halutaan vain siksi, että se voitaisiin kaapata muiden hyödynnettäväksi (se kun on tullut tähän mennessä koettua jo aivan riittävän monta kertaa), voin kyllä istua käsieni päällä vaikka maailman tappiin asti. En työskentele tuolle organisaatiolle enää koskaan.

Nyt kun olen myös energeettisessä mielessä vapaana työmarkkinoilla, odotan innolla niitä uramahdollisuuksia, joita Universumi alkaa kantaa eteeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *