“Sielun salapoliisi”

Ennen kuin silmäni aukenivat täysin manifestointitaidoilleni, olin jo ennättänyt tehdä niin monia kauaskantoisia virheitä, että niiden seurauksena koko elämäni lähes räjähti käsiin kesällä 2012.

Todellisuus alkoi tuottaa outoja kuvioita, joita en ollut nähnyt koskaan aiemmin. Koska koodissa oli jotakin pahasti vialla, todellisuuteen alkoi kirjaimellisesti tulla bugeja. Esimerkiksi bussi joutui yllättäen poikkeusreitille juuri ennen minun pysäkkiäni, tai bussista loppui bensa kesken matkan, niin että minä ja kanssamatkustajat jäimme toviksi keskelle ei-mitään. Kaappien ovet alkoivat putoilla kotonani paikoiltaan yksi toisensa jälkeen, viisi kuusi kertaa lyhyen ajan sisällä. Kaikki mahdolliset epäonnenpotkut kasaantuivat kohdalleni täysin absurdissa mittakaavassa, ikään kuin koko ympäristö olisi huutanut varoittaakseen minua vaarasta.

Uskalsin hädin tuskin liikahtaa paikoiltani, etten manifestoisi enää enempää katastrofeja. Olin hirvittävän ahtaassa vankilassa, jonka olin itse luonut omista energioistani. Koska ongelmaa ei ollut saatu aikaan arkitodellisuudesta käsin, sitä ei myöskään voinut korjata millään tavanomaisella keinolla. Jouduin täydellisesti selkä seinää vasten: minun olisi joko a) opittava näkemään todellisuuden taakse ja korjaamaan koodiin päässeet virheet tai b) oltava valmiina syöksymään tuhoon ja vetämään sinne mukanani myös kallisarvoiset lapseni.

Minulla oli toisin sanoen vain kaksi vaihtoehtoa: usko tai kuole. Minä päätin uskoa. Ja kun tein tämän päätöksen, aloin saada johdatusta, vahvoja oivalluksia ja merkkejä. Aloin nähdä yhteyksiä asioiden välissä siellä, missä niitä ei järjen mukaan pitäisi olla. Näin samojen sanojen, kirjaimien, numeroiden ja teemojen toistuvan kerta toisensa jälkeen eri paikoissa. Kuulemieni laulujen sanoituksista alkoi alituiseen nousta esille vihjeitä siitä, mihin minun tulisi kiinnittää huomiota.

Tiesin eläväni jollain tapaa laina-ajalla ja lainavoimilla joka päivä. Minua kannettiin. Olin kroonisesti uupunut, ja minun oli fokusoitava niukat resurssini tarkasti vain yhden päämäärän taakse: sen selvittämiseen, mitä ihmettä olin oikein tehnyt, ja miten voisin peruuttaa sen. Minusta tuli kokopäivätoiminen sielun salapoliisi.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *