Jo 80-luvulla syntyi maailmaan joitakin kristallilapsia, ja sen jälkeen heitä on ilmaantunut tänne yhä enenevässä määrin. Olen itsekin yksi heistä. Ei ole sattumaa, että Kristus ja kristalli kuulostavat läheisesti samalta. Kristallilapsi on vahvasti kosketuksissa Kristustietoisuuteen.

Olen kristallilapsi, tai nyt tietenkin jo -aikuinen. Lapsena en tosin tätä tiennyt, vaan luulin olevani samanlainen kuin kaikki muutkin lapset. Vasta aikuisena olen törmännyt siihen, että jotkin perustavanlaatuiset ajatusmaailman ja tunne-elämän ominaisuudet erottavat minut muista.

Kristallilapsi on selväaistinen ja intuitiivinen ihmisolento, jonka aura on puhdas, kirkas ja säteilevä. Sen, että joku kuuluu tähän joukkoon, huomaa yleensä silmistä. Kristallilapsi hoitaa ympärillään olevia ihmisiä omalla vahvalla, hyväntahtoisella energiallaan.

Kun oivalsin kuuluvani tähän joukkoon, moni asia sai selityksen. Muun muassa käsitin, miksi olen monesti kokenut, etten kykene samoihin arkipäiväisiin suorituksiin kuin muut, vaikka mitään havaittavaa syytä asialle ei ole. En kuitenkaan jaksa samoja asioita kuin muut, koska teen koko ajan samanaikaisesti huomattavia resursseja vaativaa valotyötä.

Osa tästä työstä on toisten ihmisten taakkojen kantamista, mitä minun ei oikeastaan edes kuuluisi tehdä, mutta en voi mitään luontaiselle taipumukselleni auttaa kärsiviä. Kristallilapsen ei kuitenkaan ole tarkoitus uhrata itseään vaan näyttää muille mallia siitä, miten ollaan yhteydessä Kristustietoisuuteen.

Olen ottanut tavoitteekseni olla taas yhtä puhdas ja kirkas kuin lapsena. Se, että on kuin kristalli vielä aikuisenakin, ei ole helppoa. Se on kuitenkin mahdollista – edellyttäen, että puhdistaa pois energiakentästään kaikki sameat värähtelyt, sekä omat että muiden.

Tässä energiahoidot ovat olleet suureksi avuksi, ja erityisesti negatiivisten värähtelyjen purkaminen kehosta ja mielestä oman ääneni resonanssilla. Mitä enemmän aurani kirkastuu, sitä helpommaksi ja suoraviivaisemmaksi muuttuu myös manifestointi.

Kuva: © Mollysauro | StockFreeImages.com

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *