Kirjoittajasta

Henkinen Valtiatar tarkoittaa naispuolista henkistä mestaria. Valtiatar on feminiinisen voiman arkkityyppi, johon vahvana naisena identifioidun. Olen aina ollut kiinnostunut henkisistä asioista, ja kouluttauduin lähimmäksi henkistä mestaria kuin suomalaisessa yliopistossa pystyy, siis teologian maisteriksi.

Valmistumiseni jälkeeni johdatus toi minut tietokirjailijan uralle, henkiseksi etsijäksi ja itsenäiseksi ajattelijaksi. Äidiksi tuloni jälkeen kiinnostuin toden teolla henkisten kykyjeni hyödyntämisestä ja naisellisen voimaantumisen salaisuuksista.

Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti valmentamisen ja kirjoittamisen parissa. Asun 9- ja 5-vuotiaiden lasteni kanssa Helsingissä. Harrastan tajuntani laajentamista monin tavoin, erityisesti lukemalla ja elokuvia katsomalla. Olen koukussa oivalluksiin. Pyrin omalla olemassaolollani ja toiminnallani vaikuttamaan siihen, että tietoisuus laajentuisi myös kaikkialla ympärilläni.

Toivon, että kiinnostus itsensä kehittämiseen, henkiseen kasvuun ja voimaantumiseen tarttuu yhtä lailla sivustoni kävijöihin. Lämpimästi tervetuloa lukemaan!

Anja Bessonoff