Karmalla tarkoitetaan syyn ja seurauksen lakia. Kaikilla teoilla on seurauksensa, ja niistä jää ihmiseen energeettinen jälki, vaikka näkyvää jälkeä ei jäisikään.

Järjellä ajateltuna vahingollisten tekojen tekeminen ei yleisesti ole kannattavaa yksilölle, koska ne osuvat ennen pitkää omaan nilkkaan – paitsi jos seurausten kantamisen saa sälytettyä jollekulle toiselle. Karminen transferenssi eli karmansiirto on operaatio, jossa yksilö siirtää omaa karmaansa toisen kannettavaksi.

Demiurgiset entiteetit ujuttavat oman negatiivisen karmansa muiden harteille milloin milläkin keinolla. Ne voivat väittää sen tapahtuvan toisten auttamisen varjolla, tai sitten ne vain yksinkertaisesti valehtelevat painolastin kuuluvan oikeasti kohteelleen vaikkapa edellisten elämien nojalla. Ne näkevät paljon vaivaa, jotta ne itse eivät joutuisi kohtaamaan pahoja tekojaan, ja pääsevätkin kuin koira veräjästä kerta toisensa jälkeen.

Minulla on paljon kokemusta karmisesta transferenssista elämäni varrelta, mutta vasta vähän aikaa sitten löysin sille nimenkin. Koska olen lapsesta alkaen ollut myötätuntoa pursuava tunteiden mestari, olen ottanut kannettavakseni toisten taakkoja vapaaehtoisesti. Olen siis ottanut itselleni toisten negatiivista karmaa, niin että heidän värähtelynsä kohoaisi ja he voisivat manifestoida unelmiensa elämän.

Muiden auttaminen teki tietenkin oman elämäni ongelmalliseksi, koska minun piti säilöä muilta ottamani värähtelyt omaan energiakenttääni. Oletin kuitenkin, että koska olin auttanut muita ihmisiä niin paljon, apuni palaisi karman lain mukaisesti minulle takaisinpäin. Jos joutuisin pulaan, joku kyllä auttaisi, järkeilin. Vetovoiman lakia en kuitenkaan vielä tuolloin ymmärtänyt. Koska kannoin jo paljon toisten ongelmia, sain kantaa niitä aina vain lisää. Kantamani asiat manifestoivat minulle myös kasan ongelmallisia ihmissuhteita.

Energeettinen apuni on itse asiassa auttanut vain negatiivisia entiteettejä välttelemään tekojensa seurauksia ilman mitään todellista hyötyä niille ihmisille, joita olin auttavinani. Olen nyt tehnyt periaatepäätöksen olla kantamatta enää yhtään muiden ongelmia. Jos joku ystävä pyytää apua, autan tietenkin, mutta heidän pitää pyytää suullisesti. Näin vältetään astraalitason saalistajien sekaantuminen asiaan.

Olen myös päättänyt palauttaa muille sen karman, jota heidän puolestaan kannan, vaikka se viekin aikaa. Negatiivisten tunteiden ja traumojen mukana kehoon varastoituu toksiineja, ja niiden vapautuminen edellyttää maksalta, munuaisilta ja keuhkoilta tehostunutta toimintaa, joten puhdistumiseen on varattava riittävästi aikaa. Vähitellen tapahtuva toksiinien vapauttaminen, jota olen viimeiset puolitoista vuotta harrastanut, kuormittaa kehoni puhdistusjärjestelmiä verrattain paljon.

Elämässä on paras pyrkiä siihen, että jokainen kantaa ensisijaisesti itseään. Ja jos joutuu vaikeuksiin, toiset auttavat jaloilleen niin, että voi taas mahdollisimman pian jatkaa itsensä kantamista. Omaa karmaa ja negatiivista painolastia ei tässäkään tilanteessa siirretä toiselle, vaan se vapautetaan ja käsitellään jollakin energeettisellä tai kehollisella menetelmällä tai vaikkapa terapiassa. Sen sijaan, että jotakin karmaan liittyvää likaista pommia vain palloteltaisiin edestakaisin, se voidaan purkaa. Vasta silloin tervehtyminen voi alkaa.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *