Jatkoa postauksen osalle 1.

8. Entiteettien olemassaolo. Minun ei ollut tarkoitus saada tietää sitä, että on olemassa entiteettejä, jotka imevät meistä energiaa ja käyttävät sitä ravintonaan. Näiden kehottomien olentojen olemassaolo ikävä kyllä kuitenkin tuli tietooni konkreettisesti kokemuksen kautta. Vielä inhottavampaa oli saada tietää, että nämä vieraat voimat olivat esiintyneet mielessäni muka omina ajatuksinani ja ”telepaattisina” viesteinä läheisiltäni.

9. Immuniteetti. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka olen oppinut, on tämä: jos rajojeni sisäpuolella ei ole vihollisia, viholliset eivät mahda minulle mitään ulkoapäin. Olen pyrkinyt jäljittämään kaikki eri tavat, joilla ihoni alle päästään, ja sulkemaan nämä reitit tunkeilijoilta. Se tarkoittaa, että olen a) irrottanut energiastani erilaisia entiteettejä, sopimuksia ja istutteita b) puhdistanut kehostani mikro-organismeja ja raskasmetalleja ja c) poistanut elämästäni ihmisiä, jotka ovat pyrkineet toimimaan elämässäni entiteettien juoksupoikina.

10. Triggeröityminen. Erilaisten triggereiden eli liipasinten painelu on yksi merkittävimmistä strategioista, joilla minua on tanssitettu vastapuolen pillin mukaan. Meillä kaikilla on asioita, joihin reagoimme herkästi ja voimakkaasti, jopa räjähtävästi. Osa näistä liipasimista on varta vasten traumojen avulla rakennettuja, ja niiden tarkoitus on saada uhri pois tolaltaan – siis suistettua yhdellä napinpainalluksella sisäiseen epäjärjestykseen, ahdistukseen tai paniikkiin.

Triggereitä voi kuitenkin oppia myös tunnistamaan, väistämään sekä reagoimaan niihin valikoivasti, ja tämä oppi on ollut minulle suuri pelastus matkani varrella.

11. Se, että olin manifestoinut muille. Tätä minun ei ainakaan ollut koskaan ikinä milloinkaan tarkoitus saada tietää, enkä olisi varmaan saanutkaan, jos en olisi ollut täysin selkä seinää vasten halvaannuttavan burnoutin ja energiapulan keskellä. Tuossa tilanteessa jouduin kysymään itseltäni olennaisen kysymyksen: Mihin kaikki energiani menee, jos ei elämäni ja kehoni ylläpitämiseen?

Sain kysymykseen kaikkea muuta kuin miellyttävän vastauksen: energiani meni toisten, minulle läheisten ihmisten elämän ja onnen ylläpitämiseen sekä mukavien asioiden manifestoimiseen heille. Lisäksi myös nälkäiset, opportunistiset entiteetit olivat tulleet apajille kärkkymään voidakseen rohmuta osan kakusta. Ne tekeytyivät mielessäni läheisikseni, jotta manifestoisin myös niille.

Kun sain tietää nämä asiat, aloitin välittömästi energiani vetämisen takaisin itselleni muiden ihmisten elämästä ja ei-inhimillisten olentojen ruokahuollosta. Tein päätöksen manifestoida hyviä asioita vain itselleni ja sitä kautta koko ihmiskunnalle, mutta en enää koskaan muille itseni kustannuksella.

Tähän listaan voisi lisätä muutaman vielä hevimmän asian, mutta ne jäävät edelleen odottamaan seuraavaa osaa. Palaan aiheeseen taas pian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *