Seuraavassa on lista asioista, joita minun ei kuulunut saada selville – tai sen varaan vastapuoli ainakin oli laskenut. Kun aloin kirjoittaa listaa, siitä tulikin niin pitkä, että päätin jakaa sen useampaan eri postaukseen.

1. Me luomme itse elämämme. Luon itse omaa todellisuuttani ajatuksilla, ja vedän puoleeni asioita tunne-energialla. Toki en tee mitään näistä tyhjiössä, ja minuun vaikuttavat monet ulkoiset asiat ja triggerit. Silti voin itse vaikuttaa siihen, mitä luon ja mitä vedän puoleeni. Kun suuntaan huomioni ratkaisukeskeisesti ja hoidan tunne-energiani haavoja terveeksi, olen matkalla sitä kohti, mitä haluan luoda.

2. Vastustavan värähtelyn käsite. Manifestointi ei toimi, jos kehossa tai ympäröivässä kentässä vaikuttaa jokin manifestointienergiaa vastustava energia, siis toisin sanoen jokin luomisaietta voimakkaampi ja siihen nähden vastakkaissuuntainen värähtely. Tämä vastustava värähtely voi olla esimerkiksi rajoittava uskomus, negatiivinen tunne, trauma, sopimus tai entiteetti.

3. 51 prosentin sääntö. Manifestoinnin menestymisen matemaattinen kaava on hyvin yksinkertainen. Se todellisuus, jolla on takanaan enemmän luomisenergiaa/momentumia/voimaa, voittaa.

4. Momentumin eli liikemäärän kasaantuminen. Jos manifestointienergiaansa ei tietoisesti vedä pois jostakin hankkeesta, tuo energia ei häviä minnekään, vaan jatkaa luomista omalla painollaan. Jos aina vain jatkaa energiansa antamista samalle asialle, energiavyöry säilyy samansuuntaisena ja lisäksi voimistuu.

5. Energiashifti. Vaikka ei olisi saanut manifestoitua haluamaansa asiaa todellisuudeksi, ei kannata luovuttaa. Sen sijaan kannattaa jatkaa positiivisen, ristiriidattoman energian syöttämistä asian toteutumisen taakse, jotta niin vielä jonakin päivänä tapahtuisi. Kun momentumin kasvattaminen sitten keikauttaa voimasuhteet 51 prosentin säännön mukaisesti, energia shiftaa, ja todellisuus sen perässä.

6. Suostumuksellisuuden periaate. Suostumukseni tarvitaan (jossain muodossa) kaikkeen sellaiseen, millä minua yritetään vahingoittaa. Jos en anna suostumustani, minulle ei yksiselitteisesti voida tehdä mitään vahingollista. Suostumusta yritetään monesti hankkia epäsuorasti huiputtamalla, ei suoraan pyytämällä, koska silloin kenen tahansa olisi helppo kieltäytyä.

7. Lujana pysyminen riittää. Kun a) kieltäydyn antamasta suostumustani johonkin, mihin minua yritetään houkutella, ja b) pysyn vankkumatta kannassani mahdollisesta manipulaatiosta, pelottelusta ja uhkailusta välittämättä, se riittää. Vastapuolen on resurssiensa säästämiseksi pakko lopettaa yrittäminen ennemmin tai myöhemmin, koska minä yksinkertaisesti vain kieltäydyn antamasta periksi.

Toistaiseksi julkaisen tekstini sekä verkkosivuilla että Facebook-sivullani samanaikaisesti. Verkkotunnukseni raukeaa syyskuussa 2020, ja jollen enää uusi sitä, kirjoitukseni siirtyvät yksinomaan Facebookiin.

Blogipostauksen 2. osa tulossa pian, ole kuulolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *