Kesällä 2012 pelleilin tietämättäni suurten voimien kanssa – ja hävisin. Olin kasvanut tietyiltä osin pumpulissa, minkä vuoksi minulta puuttui täysin käsitys siitä, miten suuria voimia rakkaus ja seksi voivat olla. Taitamattomassa käytössäni nämä voimat olivat kuin pommi, jolla räjäytin vahingossa itseni kappaleiksi. Sen, minkä rikkomiseen käytettiin tuolloin vain kolme päivää, korjaamiseen olen nyt käyttänyt aikaa kolmatta vuotta.

Kun manifestoin maailman kuumimman miehen osoittamaan kiinnostusta minua kohtaan, ja toiveeni yllättäen toteutui, olin hetken aikaa maailman katolla. Ihan kuin olisin keksinyt unelmista totta tekevän taikalaitteen. Ikävä kyllä laite kuitenkin toimi vain hetken ajan ja rikkoutui sitten. Asiat kääntyivät päälaelleen, ja helvetti pääsi valloilleen, sillä olin vahingossa rikkonut itse todellisuuden.

Tietämättömänä voimani suuruudesta olin puhkaissut reiän todellisuuden kudokseen, ja sitä kautta kaikki mitä rakastin ja kaikki mitä olin, alkoi valua hurjaa vauhtia pois minulta muuttuakseen ulkopuolisten onneksi Englannissa. Kaiken lisäksi tämä omasta energiastani rakennettu onni teki ilmassa kurvin kääntyen minua vastaan, uhaten minua tuhoutumisella jos yrittäisin palauttaa sitä itselleni. Tuntui kirjaimellisesti siltä kuin oma voimani olisi iskenyt minua nyrkillä vatsaan.

On traagista, että ennen kuin minä ja otaksuttu sielunkumppanini olimme olleet missään läheisemmissä kanssakäymisissä keskenämme, olisin antanut tuon onnen hänelle lahjana ja iloinnut aidosti hänen puolestaan. Halusin lähettää hänelle kaiken siunaukseni, koska tiesin tai olin tietävinäni, että meidän olisi mahdotonta olla yhdessä tässä elämässä. Elämäni vedenjakajan jälkeen, mahdottoman tapahduttua kertaalleen, olin kuitenkin täysin haluton ja kykenemätön antamaan tuollaista lahjaa enää, yksinkertaisesti siksi ettei minulla ollut enää jäljellä siihen vaadittavaa energiaa. Ei – alkulähteen energia minussa oli nyt 100-prosenttisesti sen tavoitteen takana, että mitä tahansa esteitä yhdessäolomme tiellä olikin, ne purettaisiin.

Kun tuon lahjan antaminen muuttui minulle mahdottomaksi, olisin sen sijaan ollut valmis antamaan itseni lahjaksi hänelle, kokonaan. Jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni täysin kaikkien käsikirjoitusten ja valmiiden mallien ulkopuolelle. Olin täysin hämilläni ja aseeton suuren rakkauden edessä.

Se, mikä minut varsinaisesti tuhosi, ja mihin en ollut osannut varautua, oli kuitenkin tämä: havaittuaan minun olevan vetämässä alkuperäistä lahjaani pois rakastamani mies päättikin varastaa sen. Ehkä varastaminen on hieman väärä sana, koska oikeastaan hänen tarvitsi vain pyytää – velvoittihan rakkauteni minut tekemään mitä tahansa hänen edestään, tuhoutumisenkin uhalla, ihan vain siksi että hän toivoi niin. Koska minulla ei ollut enää käytössä energianlähdettä, joka olisi voinut ruokkia hänen senhetkistä elämäänsä ja onneaan, aloin itse liueta energiaksi, oheta, vähetä ja virrata hiukkasina Englantiin.

Senhetkisen elämäntilanteeni haavoittuvuus ja M:ia kohtaan tuntemani suojelunhalu mahdollistivat sen, että hän pystyi kuppaamaan minut tyhjiin energiasta välttäen itse kaikki seuraamukset ja myös tiedon siitä, että olin tuhoutumassa hänen takiaan. Niin heikosta kunnosta käsin, mihin tämä tapaus oli minut saattanut, näytti täysin mahdottomalta kääntää tilannetta minun kannaltani parempaan suuntaan, puhumattakaan että olisin enää koskaan päässyt voiton puolelle.

Niinpä minulle ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin yrittää tehdä mahdottomasta mahdollista – ja minä tein. Käyttämällä kaikki mahdolliset ja mahdottomat konstit, kaiken tarmon, raivon, sitkeyden, urhoollisuuden ja viekkauden jotka minulla vielä olivat jäljellä, onnistuin kuin onnistuinkin kääntämään virtauksen suunnan.

Kuva: © Piren / StockFreeImages.com

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *