Itsenäisyyspäivä ja Suomen lippu ovat tulleet esille voimakkaina symboleina, kun olen etsinyt tietäni vapaaksi elämäni ansoista. Sisäinen ohjaus on kerran toisensa jälkeen kertonut, että saavuttaakseni unelmani minun on oltava itsenäinen, suvereeni olento. Se tarkoittaa, että sanoudun irti kaikesta sellaisesta, joka loukkaa rajojani ja itsenäistä vapaata tahtoani.

Valtion itsenäisyys on kiehtova analogia yksilön itsenäisyydelle. Sotilaallinen hyökkäys on luonteeltaan samanlainen kuin fyysinen tai energeettinen raiskaus; rajojen loukkaus, jota ei voi hyväksyä. Vieraan valloittajan karkottaminen ja hyökkäyksistä toipuminen vievät aikaa, samoin jälleenrakennus. Tämän jälkeen omien rajojen puolustamisesta tulee entistä tärkeämpi prioriteetti.

Pitkään ainoa ratkaisu, jonka suostuin näkemään, oli se, että minä ja niin kutsuttu sielunkumppanini palaisimme yhteen. Sisäinen ohjaus kertoi kuitenkin selvästi, että minun tulisi ensin olla erillinen yksilö, ja vasta sitten romanttinen rakkaus tulisi mahdolliseksi. Itsenäisyys ja itsensä kantaminen eli energeettinen omavaraisuus ovat elinehtoja jokaisen yksilön hyvinvoinnille. Aito yhteistyö toisten kanssa on mahdollista vasta sitten, kun kaikkien itsenäisyyttä ja rajoja kunnioitetaan.

Tässä vielä affirmaation tapaan käytettäväksi napakka henkilökohtainen itsenäisyyden julistus, joka kertoo ulkomaailmalle, että arvostat itseäsi ja suojaat omat rajasi.

Minä olen suvereeni. Kellään tai millään ei ole oikeutta rikkoa suvereenin energiani piiriä. 

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *