Keplottelin itseni vapaaksi ulottuvuuksienvälisestä häirinnästä, otin loparit töistäni entiteettien palveluksessa. Samassa tapahtui jotakin, mihin en uskonut enää ikinä kykeneväni: pystyin päästämään irti M:sta.

Kuuntelemastani Eve Lorgenin haastattelusta sain arvokkaan tiedon, että negatiiviset entiteetit leikkivät joskus cupidoa ja punovat energeettisiä siteitä pahaa-aavistamattomien pariskuntien välille. Nähdäkseni on ilmiselvää, että minulla oli sydänchakrasta lähtevä yhteys M:iin, mutta ei päinvastoin, koska olin rakastunut häneen mutta hän ei minuun. Hänen puoleltaan taas oli olemassa vahva kytkös sakraalichakrasta minua kohti, koska olin hänelle vastustamaton houkutus, seksijumalatar vailla vertailukohtaa.

Heinäkuussa 2014 kävimme kipeän jäähyväiskeskustelun, joka auttoi alustavasti irrottamaan näitä kytköksiä. Keskustelun jälkeen jouduin kuvainnollisesti kiinnittämään itseni käsiraudoilla patteriin, että en olisi pyörtänyt päätöstäni ja juossut takaisin hänen luokseen. Irrottautuminen oli kuitenkin ainoa oikea vaihtoehto, jotta voisin pelastua elämälle.

Minkäänlainen astraalirakkaus ei enää tule kysymykseen kohdallani. Yhdessäolon on tapahduttava fyysisessä kehossa tai ei lainkaan. Viimeaikaiset oivallukseni sinetöivät asian. Kun tajusin, että entiteetit kykenevät moiseen keinotekoisen rakkauden ja halun synnyttämiseen, sydänchakrastani vedetty punos irtosi viimein kokonaan. Ensimmäistä kertaa yli kolmen vuoden aikana minusta alkoi tuntua, etten ole enää rakastunut M:iin.

Olen kiitollinen, että irti päästäminen on onnistunut, mutta pahinta tässä irrottautumisessa on se, että jouduin jättämään M:n entiteettien armoille. Hän kylläkin jäi sinne vapaaehtoisesti, mutta silti tuntuu pahalta, etten voinut auttaa. M. teki päätöksen pysyä yhteistyössä entiteettien kanssa, kun taas minä tein päätöksen sanoutua siitä irti. Vaikka hän minun nähdäkseni valitsi ehdoin tahdoin surman kidan, minun täytyy kunnioittaa hänen vapaata tahtoaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *