Me ihmiset olemme peilejä toisillemme. Näemme toisissa oman kuvamme, ja usein peilistä heijastuu myös sellaisia asioita, joita ei haluaisi nähdä. On hyvin vaikea hyväksyä itsessään olevaa pahaa, ja tavallinen ratkaisu onkin kieltää sen olemassaolo kokonaan. Meissä kaikissa on kuitenkin myös pimeyttä, ja vasta sen näkeminen on ensimmäinen askel, jonka jälkeen voidaan edetä sen hyväksymiseen, siitä irti päästämiseen ja uudenlaiseen integraatioon.

Joskus vastaan tulee oikein erityisen inhottava peili. Henkilö, joka näyttää heijastuksena omat kaikkein ikävimmät puolet, ei ole mukavaa seuraa. On kuitenkin tärkeä muistaa, että vetovoiman laki on tuonut teidät yhteen, koska sinussa on jotakin samaa kuin tuossa inhottavassa peilissä. Vasta kun alat ottaa asian tosissasi, poistuu Universumin tarve näyttää tuota inhottavaa peilikuvaa sinulle.

Kun olen tehnyt ThetaHealing-hoitoja, olen huomannut vääjäämättä sen, kuinka trauma kutsuu traumaa. Jokaisella asiakkaallani on ollut ongelmana sellainen asia, joka on joltain osin ongelma myös itselleni, vaikka en olisi ollut siitä etukäteen tietoinen. Asiakkaat ovat siis toimineet peileinä, joiden avulla olen kyennyt pääsemään oman problematiikkani jäljille ja siten löytänyt ratkaisuja itseäni vaivaaviin selittämättömiin ongelmiin.

Itseään on kovin vaikea nähdä. Siksi olen hyvin kiitollinen kaikista peileistä, inhottavimmistakin. Paitsi pimeyden, olen tietysti nähnyt peilissä heijastuvan myös oman valoni ja kauneuteni. Olen saanut kunnian todistaa, miten huikean moniulotteisia, hämmästyttäviä olentoja me ihmiset olemme.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *