Arki on aina pyhää, symbolista. Fyysinen maailma heijastelee taustalla olevaa tietoisuutta. Esimerkiksi se, mitä omassa kodissa tapahtuu, antaa monia arvokkaita vihjeitä siitä, mitä hengen maailmassa on samanaikaisesti meneillään. Yksi esimerkki tästä on seuraava tarina pölynimurikauppiaasta.

Vuonna 2012 olin lähettänyt matkaan kosmisen avunpyynnön. Olin pahassa pulassa, vaikka en osannutkaan sanoittaa, mikä minua tarkalleen vaivasi. Olin erittäin vastaanottavaisessa tilassa kaiken mahdollisen avun saamiseksi, ja sitä saapuikin luokseni monella tavalla. Yksi maailmankaikkeuden tapa auttaa oli toimittaa ovelleni pölynimurikauppias.

Tämä tapahtui ensimmäisen kerran vuoden 2012 loppupuolella, jolloin minulle tultiin esittelemään superimuria. Imuriesittelijän mukaan kone puhdistaisi sellaistakin likaa, jota en tiennyt olevan olemassakaan. Päässäni alkoi hiljaa raksuttaa. Minun pitäisi mitä ilmeisimmin puhdistaa jotain sellaista energeettistä saastaa, jonka olemassaolosta en edes tiennyt.

Ostin laitteen, ja ryhdyin puhdistamaan elämääni. Pikkuhiljaa ongin tietooni energiatyöskentelyn avulla, että minun olisi siivottava energioistani kaikki negatiiviset tunteet ja traumat, jotka olin halunnut tähän asti jättää kohtaamatta. Vähitellen kävi ilmi, että osa näistä ei ollut edes minun, vaan olin ottanut kantaakseni muiden ihmisten tunnekuormaa heitä auttaakseni. Nuo matalat värähtelyt, omat sekä muiden, joutivat imuriin ensimmäisenä.

Tein energeettisiä purkuja ja puhdistuksia pitkän aikaa, ja edistystä tapahtui. Koin päässeeni ytimen äärelle: ongelmieni jäljet johtivat kansalliseen ja maailmanlaajuiseen sotatraumaan. Edeltävät sukupolvet olivat joutuneet kärsimään siitä aika lailla, ja minunkin perhepiirissäni trauman jäljet olivat yhä vahvasti läsnä. Olin vakuuttunut, että mitään tämän suurempaa taustalla ei enää voinut olla, ja ajattelin puhdistuneeni jo tarpeeksi.

Sitten sama toistui. Oli alkuvuosi 2015, kun ovelleni ilmaantui erään toisen imurimerkin esittelijä. Kaupat jäivät tällä kertaa syntymättä, mutta tämä oli tarpeellinen muistutus siitä, että siivottavaa oli vielä jäljellä, vaikka en heti tuolloin keksinytkään, mitä se voisi olla. Kesti syksyyn asti, ennen kuin osasin kohdistaa puhdistusoperaation oikealle taholle. Tällä kierroksella imurin kitaan ovat joutaneet negatiiviset entiteetit ja niiden kanssa tehdyt sopimukset.

Kun energioissa olevat haavat hoidetaan ja niihin pesiytyneet haitalliset eliömuodot häädetään, kaikki muuttuu paljon puhtaammaksi ja kirkkaammaksi. Oli erittäin tärkeää, että puhdistin ensimmäisellä kierroksella negatiiviset tunteet ja traumat, sillä juuri niitä energeettiset loiset käyttävät sisäänpääsyväylinään ihmisen energiakenttään.

Puhdas, eheä aura on tavoittelemisen arvoinen, sillä siihen on kovin vaikea iskeä kenenkään tai minkään. Kiitos maailmankaikkeudelle pölynimurikauppiaista.

Kuva: Billysiew | © StockFreeImages.com

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *