Immuniteetti merkitsee vastustuskykyä, joka suuntautuu yhtä lailla henkisiä kuin fyysisiäkin uhkia kohtaan. Immuniteetti tarkoittaa myös (diplomaattista) koskemattomuutta; sitä nauttivaan henkilöön ei ole lupa kajota missään tilanteessa.

Ihmiselimistöllä on pitkälle kehittynyt puolustusjärjestelmä, jonka tehtävänä on tunnistaa ja torjua terveyttä vaarantavat uhat. Immuunijärjestelmän optimaalinen toiminta kuitenkin vaatii runsaasti energiaa, ja mikäli keho kärsii kovasta kuormituksesta ja energiapulasta, immuniteetista joudutaan tinkimään kaiken muun ohella.

Immuniteetti kytkeytyy voimakkaasti rajoihin. Hyvin toimiva immuunijärjestelmä pysäyttää viholliset, haitalliset virukset, bakteerit ja loiset, rajalla. Elimistön ulko- ja sisäpuolen välisenä rajana toimii tietysti iho, ja terveenä se pitääkin ulkoiset uhat tehokkaasti ulkopuolella.

Kun on kyse immuniteetin henkisestä puolesta, rajat ovat symbolisia, mutta niiden merkitys korostuu entisestään. Mikäli henkiset ja emotionaaliset rajat puuttuvat, ihminen on täysin alttiina kaiken maailman loukkauksille ja vahingonteolle. Helpointa rajat on rakentaa lapsuusvuosina potkimalla turvallista aikuista vastaan, joka pysyy lujana ja näyttää mallia, missä rajojen on määrä kulkea.

Jos rajat ovat jääneet vaillinaisiksi lapsuudessa, ne on kuitenkin mahdollista pystyttää myöhemminkin, vaikka se on kovaa työtä. Se on yksinkertaista, vaan ei helppoa. Rajan asettaminen tapahtuu sanomalla tiukasti EI! kaikelle ei-toivotulle, jonka on syytä pysyä ulkopuolella.

Kontaminaatio merkitsee saastumista; jokin, jonka ei kuuluisi päästä rajan toiselle puolen, on kaikesta huolimatta päässyt livahtamaan sinne puolustuksen läpi.

Minulle valkeni monien vaiheiden kautta, että olin käyttänyt myös immuunijärjestelmäni energiaa manifestointiin, ja vieläpä manifestoidakseni muille kuin itselleni. Tämä oli hyvin vaarallista, sillä se avasi ulkopuolisille suoran reitin energioihini, ohi puolustuksen saalistamaan ja saastuttamaan. Kun sitten tuli yllätysisku vyön alle sellaisen henkilön taholta, jolle olin manifestoinut lahjaksi, jälki oli erittäin rumaa.

Muun muassa keuhkoni, aivoni ja hormonitoimintani saivat kärsiä mittavia vaurioita, koska olin manifestoinut muille immuunijärjestelmäni energialla. Kun päätin lopettaa kyseisen hullutuksen, se ei tietenkään ollut aivan helppoa ja nopeaa. Olin niin perin pohjin saastunut, että kaiken ylimääräisen roskan siivoaminen vaati vietävästi aikaa ja vaivaa. Vastuksenani oli myös se, että jaksamiseni energiaa vuoti koko ajan näille samaisille tahoille, jotka olivat minut saastuttaneet.

Ratkaisun avain oli kuitenkin yksinkertainen: komentaa immuniteettini energia takaisin itselleni, tähän kehoon ja tähän hetkeen, takaisin alkuperäiseen tehtäväänsä puolustamaan minua. Koska tuo energia oli alun perin minun, ja olin antanut sitä muiden käyttöön vapaaehtoisesti, pystyin myös omalla vapaalla tahdollani sanelemaan, että sen täytyi palata. Ja kun toistin tuota komentoa tarpeeksi sitkeästi, se todellakin alkoi toimia. Aloin toipua.

Mitä enemmän olen saanut vedettyä immuniteettiani takaisin, sitä enemmän minulla on ollut voimia puhdistaa saastumista, ja toipumistahtini on lähtenyt kiihtymään. Tämä ilahduttaa minua niin suuresti, että elämä tuntuu juhlalta, vaikka matkaa on vielä paljon jäljellä.

Minulla on yksi suuri tavoite: olla immuuni pahalle. Se tarkoittaa, että puhdistan voimakkaan negatiiviset energiat pois itsestäni, niin että vetovoiman laki asettuu puolelleni, ja samaan aikaan pysyttelen lujana, vastustaen tiukasti rajojeni loukkauksia. Sitä kauneutta, jota paraikaa luon, en anna enää kenenkään ulkopuolisen hävittää.

Kuva: Tomseven | © StockFreeImages.com

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *