Käytin joskus tolkuttomasti aikaa ja vaivaa sen keksimiseen, miten voisin manifestoida minut ja M:n yhteen. Tämä lähestymistapa oli lopulta meidän tapauksessamme väärä, mutta en vain suostunut hyväksymään aiheeseen liittyviä tiedonmuruja, ennen kuin olin hakannut päätäni seinään turhan kauan.

Avain tilanteen ymmärtämiseen oli myöntää se, että me olimme jo yhdessä – mutta sellaisella tavalla, joka rikkoi minua itseäni koko ajan enemmän ja enemmän palasiksi. Kun vihdoin suostuin uskomaan, että minun pitäisi yhdessäolon sijaan pyrkiä manifestoimaan ero nykyisestä tilanteesta, aloin päästä eteenpäin.

En pysty manifestoimaan tieten tahtoen mitään negatiivista, en itselleni enkä muille. Energioissani on mekanismeja, jotka estävät sen. Avioerot tuovat mieleen lähinnä inhottavia mielikuvia, joten tiesin, etten pystyisi lähestymään asiaa sitä kautta. Siksi minun oli onnistuakseni löydettävä uusi, positiivinen fokus, ja manifestoitava nimenomaan erojuhlat.

Erobileet-aarrekarttani kutsuu luokseni eron jälkeen koittavaa parempaa aikaa. Alitajuntani halusi kuvata tuota uutta ajanjaksoa elämässäni voimakkailla juhliin liittyvillä mielikuvilla, kuten kuohuviinillä ja viittauksilla Rion karnevaaleihin. Tiedän, että kun jaksan viedä eroprosessin loppuun asti, palkinnoksi on luvassa jotakin kertakaikkisen ihanaa.

Rio ohoi! Tulossa ollaan.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *