Kun energia materialisoituu, se muuntuu erilaisiksi valuutoiksi, ja jatkaa sen jälkeen virtaamistaan muun muassa rahan, huomion ja elinvoiman muodossa. Olen huomannut, että näillä valuutoilla on keskinäinen tärkeysjärjestys, ja jos niitä yrittää pyydystää itselleen, tämä järjestys on syytä ymmärtää.

Kunkin valuutan asema riippuu toki jonkin verran yksilön omasta sisäisestä tärkeysjärjestyksestä, mutta uskon, että se on melko sama sekä itselleni että universaalisti: ensimmäisenä tulee terveys ja elinvoimaisuus, toisena huomio ja vasta kolmantena raha.

Terveys. Olen itse ollut tilanteessa, jossa energiakenttä vuotaa niin pahasti, että fyysinen terveys kärsii. Tällaisessa ahdingossa tuntuisi tietysti houkuttelevalta ratkaista ongelma rahalla tai paikata pahaa oloa mukavilla ihmissuhteilla. Universaali äly ei kuitenkaan tässä suostu auttamaan, koska se ymmärtää energioiden sisäisen tärkeysjärjestyksen.

Vaikka olen kuinka yrittänyt, en ole sairaana kyennyt manifestoimaan lottovoittoa enkä rakastavaa parisuhdetta. On parempi myöntää se tosiasia, etten olisi jälkimmäistä edes kyennyt ylläpitämään vähillä voimilla. Oma fyysinen terveys on ensin saatava kuntoon, jotta pystyy manifestoimaan tärkeysjärjestyksessä seuraavia asioita.

Ihmissuhteet. Huomio on valuuttaa, jota pitää riittää sekä itselle että ihmissuhteisiin. Jokainen tarvitsee sitä. Kun terveyttä ja elinvoimaa on kylliksi, niin ettei ihmisen tarvitse olla huolissaan hengissä selviämisestä, resursseja voidaan alkaa jakaa myös oman itsen ulkopuolelle.

Ihmissuhteiden aloittaminen ja ylläpitäminen vaativat energiaa, mutta lämmin, vastavuoroinen ihmissuhde voi parhaimmillaan aikaansaada pysyvän positiivisen energian kiertoliikkeen, joka synnyttää koko ajan lisää hyvää molemmille osapuolille. Syntyy runsautta, joka on helppo muuntaa myös muiksi valuutoiksi.

Raha. Raha on energian valuutoista kaikkein konkreettisin. Juoksevampien energioiden muuttaminen rahaksi merkitsee aina jonkinasteista hävikkiä. Jos energiaa on muutenkin niukasti, sitä ei universaalin älyn näkökulmasta ole kustannustehokasta kanavoida rahaksi kuin minimimäärä, ja käyttää kaikki muu liikkumavara perustavanlaatuisempaan työhön, joko terveyden tai ihmissuhteiden kohentamiseen.

Yltäkylläisyys edellyttää myös energiavuotojen tilkitsemistä. Vuotoja voivat aiheuttaa sekä fyysiset sairaudet, ongelmalliset ihmissuhteet että syvemmät energeettiset syyt kuten hoitamattomat traumat. Kun energiakenttä oh ehjä, kaikkea on runsaasti, ja rahakin virtaa siinä sivussa vaivatta. Tähän tilanteeseen pääsemiseksi tulee kuitenkin perustyön olla hyvin tehty kaikilla hierarkian alemmilla tasoilla.

Kuva: © Zhanghaobeibei / StockFreeImages.com

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *