51 prosentin sääntö

Alitajunta suorittaa pääsääntöisesti toistuvia, automatisoituneita prosesseja. Alitajuiset uskomukset, traumat, tunteet ja asenteet ovat kuin ohjelmia, joita ajetaan päivästä ja vuodesta toiseen, ellei mikään ulkopuolinen tekijä tule puuttumaan tilanteeseen.

On kuitenkin olemassa keinoja läpäistä tietoisen mielen ja alitajunnan välinen barrikadi, jolloin alitajuista ohjelmointia voidaan muuttaa. Tähän kykenevät niin isot ja dramaattiset elämäntapahtumat kuin varta vasten siihen tarkoitukseen kehitetyt tekniikatkin (kuten ThetaHealing).

Alitajunnalle on ominaista tietynlainen mustavalkoisuus: asiat ovat ”joko – tai”. Tämän vuoksi alitajunnan vaa’an kallistumiseen riittääkin, että energia on siirtynyt 51-prosenttisesti uuden uskomuksen tai ajatuksen suuntaan. 51 prosentin säännön on tuonut tietoisuuteeni vaurausopettaja Marilyn Jenett, ja se on omiaan selittämään merkillisiä ”yhtäkkisiä” suunnanmuutoksia elämässä.

Alitajuinen dynamiikka saattaa olla pitkäänkin muutosprosessissa, mutta 51 prosentin kohdalla tapahtuu havaittava muutos, energiashifti. Alitajunnan mannerlaatat liikahtavat, ja shiftistä saattaa seurata lukuisien töytäisyjen ja niiden tuomien uusien shiftien sarja. Toisiinsa kiinnittyneiden palasten järjestelmä sekoittuu ja järjestyy uudelleen toisella tavalla. Joskus energiashifti sekoittaa pakan niin totaalisesti, että koko elämä menee uusiksi.

Olen kokenut lukuisia isoja ja vielä lukuisempia pieniä energiashiftejä matkani varrella. Ne tuntuvat usein vilunväristyksinä kehossa, ehkäpä siksi, että energiaa kuluu väliaikaisesti paljon uuteen tilanteeseen sopeutumiseen. Dramaattisimmista shifteistä tointumiseen menee jopa vuosia, sillä vie aikansa, ennen kuin energiat saavuttavat uudestaan pysyväisluonteisen integraation.

Viime vuodet olen elänyt tilanteessa, jossa jatkuva muutos on normi. Lukuisten peräkkäisten energiashiftien kautta on hiljalleen rakentumassa jotain uutta ja kaunista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *