Tästä hetkestä taaksepäin noin kahdeksan vuoden ajan jokin on imenyt minusta kaiken energian niin tehokkaasti, että olen kärsinyt loppuunpalamisesta, mutta en ole löytänyt ratkaisevaa syytä tälle ennen kuin nyt. Tutustuin energeettisen loisen käsitteeseen vasta puolitoista viikkoa sitten, mutta tämä oli yksi henkisen salapoliisityöni merkittävimpiä löytöjä, ja vei ajatteluni täysin uusille urille. Elämässäni ja tietyissä ihmissuhteissani kokemani pahuus sai selityksen, kuten myös pohjaton uupumuksen tunne, ja moni palikka loksahti kerralla kohdalleen.

On mahdollista ja todennäköistä, että energiavampyyrina koetun ihmisen taustalla vaikuttaa energeettinen loinen, joka imee kantajansa kuiviin ja lähettää hänet sitten hakemaan energiaa muualta. Energiavampyyrit ovat matalalla värähteleviä ihmisiä, mutta energeettiset loiset ovat jotakin muuta, jotakin ei-inhimillistä, joka on kiinnittynyt tarkoitukseen sopivaan henkilöön. Ne operoivat hieman näkyvän valon taajuuden ulkopuolella, niin ettei niitä voi nähdä paljain silmin.

Entiteetit, joihin viittaan, eivät pysty luomaan todellisuutta kuten me ihmiset, ainoastaan manipuloimaan, ja siksi ne ovat täällä meidän luomisvoimamme perässä. Ne ovat saalistajia, jotka pitävät meitä voimanlähteenään. Ne voivat muun muassa kaapata ihmissuhteen ja tehdä siitä draamaa, jonka heilahtelut ravitsevat niitä. Näin minullekin valitettavasti kävi, ja koska vieläpä halusin suojella suhteen toista osapuolta näiden pimeiden taustavoimien tekemältä vahingolta, jouduin itse hengenvaaraan.

Älä pelästy lukiessasi tätä, sillä se palvelisi näitä entiteettejä. Ne pystyvät käyttämään hyödykseen kärsimystä, pelkoa ja muita negatiivisia tunteita, jotka tekevät ihmisistä heikkoja. Kannattaa muistaa, että nämä ovat meidän maailmassamme täysin toisenvaraisia eliöitä, riippuvaisia meistä, vaikka yrittäisivätkin väittää muuta. Siksi omassa voimassaan pysyttelevä ihminen on niille ei-otollinen kohde, koska hän ei ole hyödynnettävissä loisimistarkoitukseen.

Jos joku ihminen vaikuttaa erityisen manipuloivalta, on mahdollista, että häntä manipuloidaan yhtä lailla, mutta vain näkymättömältä, energeettiseltä taholta. Usein manipulaatio on kuitenkin niin hienovaraista, että se menee täydestä. Siksi nämä viholliset pystyvät välttämään kiinni jäämisen varsin tehokkaasti. Ne ovat ovelia ja osaavat myös vaikuttaa tavattoman hyväntahtoisilta, mikä sumentaa  lähes kenen tahansa arvostelukyvyn. Loiset pyrkivät tekemään kantajansa kanssa energeettisiä sopimuksia, joista itse hyötyvät etunenässä, mutta uskottelevat sen hyödyttävän myös uhria.

Nämä astraalitason loiset iskevät useimmiten prosessoimattoman trauman kautta, ja siksi omien traumojen ja lukkiutuneiden negatiivisten tunteiden ratkaiseminen ja hoitaminen ovatkin ensiarvoisen tärkeitä turvatoimia. Omien rajojen pitäminen ja maadoittuminen ovat niin ikään aivan keskeisiä keinoja energeettisiltä hyökkäyksiltä suojautumisessa. Hyvä uutinen on myös se, että kun hyökkäyksestä kerran tulee tietoiseksi, se antaa valtavasti motivaatiota päästä tunkeilijoista eroon, ja lopullisesti.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *