Millaista on elää ja toimia, jos käyttövoimanaan suostuu hyödyntämään ainoastaan alkulähteen energiaa? Onko mahdollista purjehtia alati myötävirtaan ja elää täydellisesti johdatuksen varassa?

Kyllä se on. Tämä edellyttää johdatuksen seuraamista sellaisissakin tilanteissa, joissa se tarkoittaa epätavallisiin hankkeisiin ryhtymistä. Olen tehnyt liikahduksia tällaista elämäntapaa kohti vähitellen. Se on vaatinut kaiken sellaisen toiminnan lopettamista, jossa koen tekeväni itseäni vastaan. Olen nimittäin havainnut erittäin selvästi, että alkulähteen energian saa taakseen vain sellaisiin hankkeisiin, joita aidosti haluaa. Alkulähteen energialla ei voi manifestoida vastavirtaan asioita, joita joku toinen haluaa tai joita yleisen mielipiteen mukaan ”pitäisi” tehdä ja olla.

Kun aiemmin elämässäni räpiköin pääsääntöisesti vastavirtaan, nykyään olen yhä enemmän antanut virran viedä. Se on mahdollista nyt, kun olen puhdistanut tietoisuudestani tarpeeksi suuren määrän rajoittavia blokkeja: negatiivisia uskomuksia, tunteita, traumoja. Olen alkanut luottaa siihen, että magnetismi tuo luokseni pääsääntöisesti hyviä asioita.

Alkulähteen energian varaan heittäytyminen on vaatinut rohkeutta ja yllätysten, jopa ihmeen kaltaisten sattumusten, hyväksymistä osaksi arkipäivää. Jotta johdatus voisi viedä minut lyhintä tietä maaliin, on myös toimittava oikea-aikaisesti – silloin, kun koko maailmankaikkeus antaa tietä juuri minun pyrkimykselleni. On kuunneltava, milloin intuitio huutaa: ”Nyt!”

Tätä kutsutaan myös inspiraatiosta käsin toimimiseksi. Se saattaa ilmetä enemmän tai vähemmän pakottavana sisäisenä yllykkeenä tehdä jokin tietty siirto juuri tietyllä hetkellä.

Kun valitsee tavoitteen, jonka taakse alkulähteen energia on valmis asettumaan, ja toimii inspiraatiosta käsin, pääsee tavoitteeseensa myötävirrassa.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *